Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho, konečně jsem po delší době narazil na sympatickou vyvražďovačku. Není nejnovější, jenže jak to má jeden všechno stíhat, že? Při zpětném ohlednutí je příběh prostinký a v různých podobách již zfilmovaný, ale mě bavilo napětí. Atmosférický film, kde vše do sebe zapadá - kamera, hudba, ruchy i vcelku dobré herecké výkony. Masakr je patřičně šťavnatý a škála vražedných nástrojů pestrá - kuše, nože, sekery, šroubováky, hřebíky....a nejlepší je asi mixer! Divák si užije šplouchavé podřezávání, probodávání, utloukání...po trikové stránce pěkně provedené. Jednu výtku bych ale měl. Prostě NEVĚŘÍM, že jedna dívčina (byť má za sebou cokoliv) si poradí s bandou zabijáků! ...to opravdu ne, ale jinak slušná podívaná (úvodní útok šípy je asi nejlepší). ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. I pro mě, jako ne nějakého extra znalce hororů rozhodně překvapení. Není to tak přehnaně hloupé, jako třeba Plivu na váš hrob (myslím hlavně dvojku), má to tempo, říz a spád a hlavně se tu vyskytne i nějaký motiv a vysvětlení, což bych rozhodně kvitoval s povděkem. Akce je jasná, jen těch herců nějak moc rychle ubývá... V mém případě se utěšuju jenom tím, že nemám tak rozvětvenou rodinu a do výročí 35 let svatby mi ještě celkem hodně let chybí. Takže budu dnes spát v klidu. Se sekerou pod postelí. Pro jistotu.... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejlepší Home Invasion/Slasher který jsem vůbec kdy viděl a dost možná vlastně jediný, který mě opravdu bavil a proto ho hned z fleku nadhodnotím na plnou palbu.Ani si neumíte představit, jak jsem se spokojeně usmíval, že konečně vidím pořádně hutnou vykosovačku, kde každá postava nemá IQ bublajícího bláta, zabiják není nesmrtelný a nedotknutelný jako Walker Texas Ranger a celé to neskončí totálně imbecilně, ano tohle všechno v You're Next díky bohu není.Jistě, scénář místy prostě pokulhává a to hlavně v motivaci některých postav, předvídatelný to bylo jako ta nejsložitější epizoda Kobry 11 a občas to bylo zase hodně naivní, hlavně v tý pasáži, kdy nechají v klidu nahoře jednu z manželek poté, co matku vrah pod postelí rozsekl mačetou jako řezník čtvrtku prasete v Bille a oni jdou dolů a vůbec je netankuje, že tam ten filuta nejspíš ještě asi někde bude, na druhou stránku je to snad první slasher, kde je ten šok postav z brutálního masakru kolem vyobrazený paralizováním a přirozenými chybami ve stresu a né idiocismem scénáristy, který napíše postavám tak debilní myšlení, jen aby vrah měl co nejvíc komparzistů k porcování.Regulérně jsem se zabouchnul do Sharni Vinson!Konečne postava, co někde v koutku tiše nepláče a kurefsky kosí jednoho zmrda za druhym, to bylo prostě skvělý a konečně udělal někdo hlavní hrdinku, která má větší koule než banda vopičáků v latexovej maskách.Pointa mě došla dost dřív, než nám chtěl pan režisér ukázat, ale úplnej finiš jsem nečekal, to bylo překvapení a ta sekera se měla podle mě zaseknout to úplně jiné postavy, takže aspoň jeden scénáristický zvrat, který už sem nečekal.Bylo to brutální, nekompromisní, atmosferický a hlavní hrdinka je šukatelnější verze Ramba a já se po skončení filmu slastně usmíval a to se mi u home invasion/slasheru ještě nikdy nestalo, takže 90%. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama