Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo pro mě jedno z těch největších očekávání z roku 2013. Začátek velice slibnej, ale pak to začalo jít tak nějak do kopru. Hlavně kvůli demenci postav -  maminka jde odpočívat ? WTF ? .. foťák. Nenáročný divák přidá nějakou tu hvězdu navíc, ostatní pošlou tenhle film do hajzlu a výjimečně je chápu. Hvězda navíc, díky Sharni Vinson, maskám a hudbě. Co se týká Gore, tak v celku dobré, ale scéna s mixérem byla trapná. Čekal jsem 5* nášup, takže pro mě maličko zklamání. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovací invazivní exploiter, kde je terčem jedna povedená rodinka a který měl na to dopadnout velmi dobře, ale zklamal. Konkrétně jsem měl problém s řadou detailů spojených s chováním postav (když už se to tváří realisticky), absencí emocí (vám snad sešlo na osudech většiny postav?), bohužel i nevyužitým hororovým potenciálem vrahů v maskách a slabou atmosférou. Naopak vyplatí se to vidět kvůli pár slušným krveprolitím, badass hlavní hrdince a nakonec zajímavému překvápku. Takže rozhodně nelituji, že jsem YOU'RE NEXT viděl, nenudil jsem se, ale jednou bohatě stačí a nijak to nerezonuje. Vím, že někteří by krutě nesouhlasili, ale já stejně říkám "je to měkký". ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ?“ … A PROČ KURVA NE?…“ /// Když se na vokně v obejváku (zevnitř) vobjeví krvavej nápis ,,SEŠ NA ŘADĚ“, jedná se o složitej okamžik v životě lidským. Víc nemá smysl se nějak rozepisovat. Prostě barák, osoby, nějakej hajzl…. a jde jen vo to, kdo bude mít navrch. Vzhledem k počtu zúčastněnejch, bych si vsadil na… Přesně tak, je jich tolik, že můžete v kolektivu uzavírat sázky, taky ti, co rádi čuměj na rodinný setkání, během kterejch se všichni chovaj jako kokoti, budou moc spokojený. Ale aby nedošlo k nějaký mýlce, tady nejde vo žádný drama s plešounskejma ambicema, tady jde vo krev. Naštěstí má tahle hra víc pravidel, takže nečumím jen na prachsprostej slasher, ale celkem si tuhle vybíjenou užívám. Snad i proto, že bylo komu opravdovsky fandit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak rodičům zpestřit výročí. 2.) Miluju holky, co za to uměj vzít! 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (a proč kurva ne?) AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Napřed sledujete tradiční "home invasion" blbinu, která si svou tuctovostí a pitomostí koleduje maximálně tak o jednu hvězdičku. Pak ovšem do hry někdo přimíchá trochu Ramba v sukních, trochu Sám doma a trochu slasheru naruby a začne to bejt sranda, i když pořád blbá. Wingard je dobrej, jen bych prosil zjevnější nadhled a lepšího scenáristu! ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. I pro mě, jako ne nějakého extra znalce hororů rozhodně překvapení. Není to tak přehnaně hloupé, jako třeba Plivu na váš hrob (myslím hlavně dvojku), má to tempo, říz a spád a hlavně se tu vyskytne i nějaký motiv a vysvětlení, což bych rozhodně kvitoval s povděkem. Akce je jasná, jen těch herců nějak moc rychle ubývá... V mém případě se utěšuju jenom tím, že nemám tak rozvětvenou rodinu a do výročí 35 let svatby mi ještě celkem hodně let chybí. Takže budu dnes spát v klidu. Se sekerou pod postelí. Pro jistotu.... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama