Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Když jsem psal komentář k Haute Tension, a chválil hlavně ono v žánru dlouho nevyužívané "zlo ve vašem vlastním domě", netušil jsem, jak se v budoucnosti s filmy na téma "home invasion" roztrhne pytel. Tyto snímky obvykle nestojí za mnoho (nudní The Strangers, kteří krom tématu na němž staví, nenabídnou už nic jiného, nebo třeba Mother's Day či Secuestrados, v nichž je kamenem úrazu hlavně neschopnost tvůrců ukočírovat slibné rozjezdy). V poslední době mne však docela zaujal komorní Home Sweet Home, a líbila se mi thrillerově zábavná Očista (The Purge), těžící ze scifistické premisy. You're Next je možná ještě o chloupek lepší. Sice tu časem může trochu vadit poměrná nezničitelnost jedné z postav, ta je ale v podstatě nezbytným hnacím motorem napětí v druhé polovině filmu. O to víc je škoda promarněné šance v samotném závěru, kdy by vypnutí onoho motoru zanechalo film i dojmy z něj zcela vyvážené. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No, po nějakém to uležení v hlavě, jsem se rozhodl pro neplný počet. První napíšu, že snímek je vážně skvělý. Od setkání u stolu film nabírá na mohutných obrátkách a tak jsme svědky brutálních, krvavých lázní. Mordy nijak moc originální, ale pěkně využité. Hlavní hrdinka byla sexy a s padouchy se vůbec nepárala a ukázala jim, kdo že tu má vlastně pořádné koule. Finální fight byl kurevsky výbornej a já nestíhal chápat co, že se to děje. Jediné co mi na filmu vadilo, byla pointa a zvraty. Nějak od začátku jsem tušil co a jak a nakonec se tak i stalo. Jinak, ale výborný home invasion míchlej se slasherem a jelikož takových snímků je málo a něco jako Vřískot se asi jen tak neobjeví, tak si to ty 4* zaslouží. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo veliké a bohužel to pro mne nedopadlo, tak jsem očekával. Začátek se zdál slibný, mělo to docela svižný nádech, ale zhruba v polovině filmu to sklouzlo do poněkud nudnějších vod. Myslel jsem si, že hororový subžánr slasher skloubený s home invasion přinese hororu nějaký nový rozměr, jak už se po premiéře na torontském festivalu pravilo, ale nic zvláštního se nekoná, v tomhle směru se mi daleko více líbila Očista (The Purge). Nicméně pochválit bych mohl kvalitní hudbu, chvílemi dobrou atmosféru a příjemný, nenucený černý humor, viz. - Kdo je nejrychlejší běžec? Kdo? - Já, ale mám šíp zabodnutej v zádech! ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka ve velkopanském sídle, kde v podstatě všem těm nesympatickým snobům přejete, ať pochcípají a jen potěšeně sledujete, jak přesně k tomu dojde. Docela nápaditě krvavé pičičovinky a naprosto ujetý song, který jsem si musela vyšťourat. Výborně tam pasoval: Dwight Twilley -Looking for the Magic ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ?“ … A PROČ KURVA NE?…“ /// Když se na vokně v obejváku (zevnitř) vobjeví krvavej nápis ,,SEŠ NA ŘADĚ“, jedná se o složitej okamžik v životě lidským. Víc nemá smysl se nějak rozepisovat. Prostě barák, osoby, nějakej hajzl…. a jde jen vo to, kdo bude mít navrch. Vzhledem k počtu zúčastněnejch, bych si vsadil na… Přesně tak, je jich tolik, že můžete v kolektivu uzavírat sázky, taky ti, co rádi čuměj na rodinný setkání, během kterejch se všichni chovaj jako kokoti, budou moc spokojený. Ale aby nedošlo k nějaký mýlce, tady nejde vo žádný drama s plešounskejma ambicema, tady jde vo krev. Naštěstí má tahle hra víc pravidel, takže nečumím jen na prachsprostej slasher, ale celkem si tuhle vybíjenou užívám. Snad i proto, že bylo komu opravdovsky fandit! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jak rodičům zpestřit výročí. 2.) Miluju holky, co za to uměj vzít! 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (a proč kurva ne?) AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno