Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Napřed sledujete tradiční "home invasion" blbinu, která si svou tuctovostí a pitomostí koleduje maximálně tak o jednu hvězdičku. Pak ovšem do hry někdo přimíchá trochu Ramba v sukních, trochu Sám doma a trochu slasheru naruby a začne to bejt sranda, i když pořád blbá. Wingard je dobrej, jen bych prosil zjevnější nadhled a lepšího scenáristu! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani né tak zklamání, jak spíše chytání se za hlavu nad promarněným potenciálem. Home invasion žánr miluji,zejména proto,že obvykle první půli sledujeme od útočníků psychický tlak na oběti a ve druhé půlce sledujeme jejich likvidaci. Zde byla pouze ta likvidace,což mě lehce zamrzelo. Gore mi také nepřišlo příliš výrazné,vraždy mi přišly docela stereotypní,nepočítám závěrečný intezivní masakr,který měl koule,kdyby se celý film nesl v duchu jako posledních 10 minut, tak nejspíš skáču radostí, ale jinak atmosféra a napětí funguje skvěle,zvraty solidní,ale dalo se vytěžit více.Snad po druhé projekci přehodnotím výše. 75% ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slasher podle mého gusta. Začátek je sice malinko pomalejší, většina postav strašně nevýrazná a ani příběh není dvakrát originální a nedokáže některé své složky náležitě využít (masky zvířat). Po režijní stránce je to ale opravdu výtečná práce a další pěkné hraní se žánrem, které šlape jako hodinky. Obzvláště v poslední půl hodince, kdy se hlavní hrdinka (mimochodem strašně boží) rozhodne skoncovat s těmi parchanty tím nejbrutálnějším způsobem, jsem doslova chrochtal blahem. Tam se tvůrci opravdu vyřádili a nechybí ani celkem sympatický černý humor. Jedna z nejlepších vyvražďovaček posledních let. 70% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama