Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Crispian je spolu so svojou priateľkou pozvaný na oslavu 35 výročia svadby jeho rodičov. Oslava sa koná v staršom, opustenom, rodinnom dome mimo civilizácie. O deň neskôr sa postupne pridávajú všetci ostatní súrodenci. Podáva sa večere a "prichádza" prvá hádka. Od počiatku bolo medzi určitými súrodencami cítiť napätie. Toto o "chvíľu" už nikoho nebude trápiť. Všetkých zúčastnených na oslave čaká väčší problém, ako hlúpa výmena názorov – boj o holé životy. Drsné od úvodu. Nebudete si mať kedy vydýchnuť. V prvom zdaní spočiatku obohraný príbeh, ktorí sme už videli, skrýva nejedno prekvapenie. Najsilnejšou stránkou jednoznačne gore a atmosféra. A záver? Presne taký aký má byť. Tento snímok poteší nejedného fanúšika hororu - 90%. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani né tak zklamání, jak spíše chytání se za hlavu nad promarněným potenciálem. Home invasion žánr miluji,zejména proto,že obvykle první půli sledujeme od útočníků psychický tlak na oběti a ve druhé půlce sledujeme jejich likvidaci. Zde byla pouze ta likvidace,což mě lehce zamrzelo. Gore mi také nepřišlo příliš výrazné,vraždy mi přišly docela stereotypní,nepočítám závěrečný intezivní masakr,který měl koule,kdyby se celý film nesl v duchu jako posledních 10 minut, tak nejspíš skáču radostí, ale jinak atmosféra a napětí funguje skvěle,zvraty solidní,ale dalo se vytěžit více.Snad po druhé projekci přehodnotím výše. 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžká rána přímo do temene. Koho stejně jako mě zklamala Očista a líbily se mu jen masky. Ten by měl u tohoto kousku stejně jako já chrochtat blahem. Opravdu velmi chutná krmě, která by měla lákat na hororovou atmosféru stejně jako na boj jedince o přežití. Přestože by se to nabízelo, tak se nedá říct že by film něco vykrádal. Atmosféra přímo ukázková a vše dokresluje skvělá hudební složka. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama