Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Starší manželé slaví výročí a pozvou na ní nejenom příbuzenstvo. Brzy začne být jasné, že fleky od zvratek na koberci v koupelně nebudou to nejhorší, co skupinku slavících ten večer potká. Začne je totiž terorizovat několik sadistů prezentujících se ve zvířecích maskách. Zbývá dodat poslední informaci. Byť je to děsivé, krvavé a kruté - zároveň se i zasmějete. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý "home invasion", který krásně odsýpá, nechybí mu napětí, nějaká ta krev a drsnější momenty, tajemní útočníci (alespoň zpočátku) a docela dobrý překvápka - prostě to má vše, co se od takovýho filmu očekává. K mínusům patří to, že to ke konci trochu ztrácí atmosféru a taky to, že se postavy občas chovají blbě - znáte to, chodí nebo zůstávají tam kde nemají, místo aby byly pospolu, tak se rozdělují, apod. Kvůli těmto nedostatkům bych to viděl spíš na slabší 4 hvězdy, ale určitě se jedná o solidní krvavý thriller. 70% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Nu očekávání bylo veliké, už jen kvůli tomu, že moji zdejší oblíbení uživatelé zatížení na horory pálili pěti hvězdami, ale bohužel, ve výsledku je pro mě You're Next neoriginální a vyloženě tuctová záležitost, která není ani napínavá, ani atmosférická, ani vtipná, no je prostě taková... nijaká. Ke cti filmu snad lze přičíst jen to, že se tu postavy, jejichž počet se s přibývajícími minutami samozřejmě snižuje, nechovají jak banda retardů, i když ta hlavní hrdinka mi byla od okamžiku, kdy si začala hrát na mix Ramba a Lary Croft, krajně nesympatická. Scéna s mixérem fajn, i když do jinak celkem vážné a seriózní atmosféry filmu se moc nehodila. To nedávno zhlédnutý Collector zaujal rozhodně víc. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani né tak zklamání, jak spíše chytání se za hlavu nad promarněným potenciálem. Home invasion žánr miluji,zejména proto,že obvykle první půli sledujeme od útočníků psychický tlak na oběti a ve druhé půlce sledujeme jejich likvidaci. Zde byla pouze ta likvidace,což mě lehce zamrzelo. Gore mi také nepřišlo příliš výrazné,vraždy mi přišly docela stereotypní,nepočítám závěrečný intezivní masakr,který měl koule,kdyby se celý film nesl v duchu jako posledních 10 minut, tak nejspíš skáču radostí, ale jinak atmosféra a napětí funguje skvěle,zvraty solidní,ale dalo se vytěžit více.Snad po druhé projekci přehodnotím výše. 75% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak z toho hodnocení fakt nemůžu. :-D Ale né, chápu, že každý má jiný pohled a každému sedne něco jiného. Podle mě je na tomhle filmu hloupý naprosto všechno a ten motiv, který tu všichni vychvalují, je snad ještě dementnější. Krom toho ti vycvičení zabijáci s holýma rukama jsou evidentně profíci :-D. 1 hvězdičku dávám za poslední dialog, ten konečně přinesl něco oživujícího po 85 minutách prapodivného chování postav a otravného řvaní. Palec dolů :/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama