Reklama

Reklama

Smrtelně nemocný Frank je zároveň smrtelně unavený z americké konzumní kultury a rozhodne se zbavit společnost těch nejvíce otravných členů. K této misi si vybere neobvyklou spolupachatelku - šestnáctiletou Roxy. (JayZak)

Videa (2)

Trailer

Recenze (354)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Začátek slibuje laskavou revenge podívanou, ve které nejde nefandit hlavní myšlence (až na ty lolitky a pár dalších drobností samože) - škoda, že se to definitivně posere zhruba ve chvíli, kdy vypadne hadr z nádrže. Proč tam musela být ona? A proč tak otravná? Proč to neni chytřejší? Proč... počkat, on to točil ten čokl z Policejní akademie? God Bless America. __________ No nic, chvíli potom jsem v telce narazila na Extrémne rodiny, plakala jsem. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chvilku po té, co se mnou vyjebal tento filmík, tedy prozatím v postkoitální náladičce, pálím za pět. A to proto, že za 1. jsem si vždycky říkal, že budu-li to mít nevyhnutelně za pár, vezmu sebou pár dobytků. Za 2. byť uznávám, že momentální stav mezinárodních vztahů nahrává existenci jedné dominantní mocnosti, a musím-li si tedy volit, vybírám USA jako menší zlo než - doplňte si jiného libovolného dinosaura vlastnícího dostatečný ničivý potenciál - mě ti amíci nehorázně serou, a to především svými pokusy o kulturní hegemonii. Za 3. nějak mě poslední dobou pobolívá hlava. Thelma a Louise mají důstojné následovníky. A házím loď na veškeré debaty o tom, zda děj je logický, policie ospalá, nebo senil netoužící prohrábnout týnku impotent. Zde jde především o tu myšlenku, ne? A o ty pěkně rozcáknuté hlavičky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PROČ MÁME CIVILIZACI, KDYŽ UŽ SE CIVILIZOVANĚ NECHOVÁME?“..... /// To se tenkrát Frank rozhodl, že je třeba něco udělat s lidma, kteří nejsou schopní pochopit tak triviální věc, jako že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda toho druhýho. Když se k tomu přidala migréna z neustálý masáže pokleslou zábavou (degenerující společnost), ta touha ZNIČIT VŠECHNO PRIMITIVNÍ začala bejt neuvěřitelně silná. Tak silná, že neodolal kufříku na poličce, vytáhl bouchačku a ...strčil hlaveň do huby. A...vlastně PROČ?...vždyť TY za to nemůžeš!!! Krvavý, svým způsobem hodně vtipný (co je? Zasloužím si umřít?). SVĚT JE PLNEJ ŠÍLENCŮ! (no to mi povídejte!) Ale Frank a Roxy jsou (další) Milí lidé, kteří kromě citu pro výběr zmrdů, mají vztah k filmům a rockový muzice. Nevím jak ty Ameriko, ale já se kurevsky bavil! Plno krásnejch vražd, rockovejch popěvků a ideje, pro který se umírá. A tak Franku (a Roxy), až pojedete kolem Liberce, zastavte se pro mě. Mám pár tipů..... (aha, málem bych zapomněl....škoda!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám touhu rozšlehat brokovnicí sousedovic brečícího spratka. 2.) Idiotská dětská hvězda má umírat za doprovodu Alice Coopera. 3.) AK – 47. Co dodat? (snad jen Americká superstar...). 4.) Thx za titule ,,jukab“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * P.S.: Ať už o tomhle filmu napíšete cokoliv, vždycky se to může obrátit vám! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Why have a civilization anymore if we no longer are interested in being civilized?Pokud v noci tajně sníte o zastřelení spolužačky s vyperoxidovaným mozkem nebo o násilném umlčení fracka odvedle a někdy si připadáte jako jediný inteligent v širém okolí, pak mám pro Vás skvělou zprávu! Zjevně v tom nejste sami, protože Bobcat Goldthwait vložil všechny myšlenky obdobného druhu do neskutečně originálního filmu, který mě trochu uklidnil v tom, že to co se mi honí hlavou neexistuje jen a pouze právě v mé hlavě :) Morální pokles (nejen Ameriky,ale celého světa) je tu jaksepatří vylíčen především ve Frankově skvělém monologu v kanceláři. Film navíc funguje i co se týče mého oblíbeného černého humoru a především hudby (Alice Cooper, Black Rebel Motorcycle Club,Kinks..). Jen je škoda toho smutného konce, znám ještě "pár" idiotů, co by potřebovali vyřídit..Chloe: If you want the car just take it. My parents bought me the wrong one anyways. Frank: Yeah, that's a fucking shame. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

vyšinutý sociopat bobcat natočil svoju vysnívanú guilty pleasure, kde si naplno a bez servítok rieši svoje frustrácie a postmodernisticky poučene cituje a vyratúva, koho všetkého by zabil a koho nie. film má deravý scenár, chýba mu trochu viac humoru.. Ale popri línii amerických nezávislých filmov, je príjemné nasraté dielko ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Kniha, kterou Frank (Joel Murray) půjčuje recepční, je "Pride and Prejudice and Zombies" od Jane Austenové a Setha Grahama-Smitha. (DJDVD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno