Reklama

Reklama

Tahiti: Perfektní vlna 3D

  • USA Ultimate Wave Tahiti, The (více)

Obsahy(1)

Surfařská legenda Kelly Slater s přáteli na návštěvě Tahiti a ostrovů Francouzské Polynésie. Cílem výpravy je nalezení toho nejlepšího místa, surfařského ráje s dokonalými vlnami. Od břehů moře přátelé zkoumají místní faunu a pronikají do tajů tvorby těch nejpozoruhodnějších vln, na níž se podepisují zdejší podmořská pohoří tektonického původu. Při průzkumu pobřežních zajímavostí se nelze vyhnout místní kultuře, košaté a rozmanité, plné hudby, tance, barev a s mořem úzce souvisejících tradic. Tohle všechno vás přesvědčí, že Tahiti jsou opravdu rájem na zemi a surfování není jen sportovním zapálením, ale jistou formou umění. Na jednom disku se nachází normální Blu-ray verze i Blu-ray 3D. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trocha histórie týchto sopečných ostrovov, pár klasických tanečkov tahitských dievčat, ako to poznal už M.R Štefánik, no a niekoľko krásnych podmorských záberov. To všetko v sprievode veľmi príjemnej hudby. A práve to všetko ma upútalo viac než to surfovanie. Takže priemer. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší 3D dokument. Opravdu ultimátní 3D efekt, z obsahu se člověk i něco dozví (rozbor vzniku vln, typy vln) , zajímavý obsah (surfování, obyvatelé Tahiti, podvodní fauna a i nějaké ty silikony tam jsou :) ). Celkově to prostě nenudí, narozdíl od některých jiných dokumentů. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Úchvatné a dechberoucí. Tahiti je ostrůveček skutečně přenádherný. 3D při záběrech na surfaře a surfařky není až tolik intenzivní jako 3D při záběrech na podmořský svět. Ale když vám po pokojíčku surfují trojrozměrné surfařky v bikinách, tak je rozhodně nač koukat. Surfaři až tolik sexy nejsou, ale zase se svým prknem více dovedou, takže oslní po jiné stránce. Průzračné moře a obrovské vlny jsou hlavní náplní celého dokumentu. Vůbec mi nevadilo, že zhruba 30 ze 40 minut koukáme stále na to stejné a jednotlivé záběry se od sebe až tolik neliší, ale ono upřímně ani nebylo moc co orginálního vymýšlet. Já pálím 4*. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

První blu ray ve 3D, která jsem si koupil na vyzkoušení 3D u nové tv., jelikož z filmů jsem si nic nevybral. Moc dobrá volba, Tahiti je můj celoživotní sen, bohužel se tam asi nikdy nepodívám tak jsem vděčný za nádherné obrazy ve 3D. Doporučuji všem milovníkům dokumentárních filmů a překrásné přírody. Dech beroucí záběry ve 3D nemají chybu. Všichni kdo haní 3D a říkají že to je zbytečnost buď zavidí nebo to snad nikdy neviděli. V tv mnohem lepší než v kině. Od teď už jenom filmy ve 3D !!! ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama