Reklama

Reklama

Little Farm

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2006, 9 min

Režie:

Calvin Reeder

Kamera:

Ryan Adams

Obsahy(1)

Film sleduje rodinu - bratra, sestru a jejich otce - jak míří na svou farmu. Po cestě se sourozenci pohádají a sestra svému bratru naznačuje, že asi ví, proč nemá žádnou manželku či přítelkyni. Později, když jejich otec tvrdě spí poté, co se opil, bratr se sestrou vyjeví své tajemství. Což možná nebyl nejlepší nápad. (Mythago)

Recenze (10)

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt ťažká amatérčina, ale zároveň to paradoxne možno i práve vďaka tomu má nezameniteľnú atmosféru. Ktorá je ale značne nechutná a odporná. Ale aj ona má právo na život. Spočiatku ťažko pozerateľné, ale finále poriadne psycho. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Otec so synom a dcérou cestujú v dodávke do svojho malého, skromného príbytku. Pohodovú náladu z celého dňa naruší nočná návšteva vraždiaceho ducha. Amatérsky "kraťas" pre nenáročných. Až úplný záver ponúka ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Režisér rozporuplného The Oregonian a jeho první režisérský zářez. Co k tomuhle kraťasu dodat. Zajímavá forma, která ale mohla být ještě vypilovaná k dokonalosti. Každopádně snímek překvapil. Hlavně tím - jakým směrem se ubíral. Což jsem nečekal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesnáším filmy s incestní tématikou, protože podobně jako pedofilové a jiní úchyláci jsou pro mne tím nejodpornějším, co člověk může dělat. Tím pádem u mne kvalita jde stranou a již předem je odsouzen k odpadu. Jediným pozitivem tohoto kousku jsou gore efekty, ale to je tak vše. Jinak o co tu jde: otec a jeho dvě dospívající děcka (dcera, syn) začnou žít na malé „farmě“. Když se otec ožere, děcka začnou…naštěstí má dům svého ducha, který… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Duch, coby antikoncepce... Začátek je takový vidlácky nudnej, ale pro poslední dvě minuty to stojí za to sledovat, ty mají kule. A ten vycpaný pes... Brrr... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie, nemá to prístup, ktorý by si všetky motívy v snímku zaslúžili. Čakáte ono, dostanete tamto a pritom je to v podstate hento. Taký mám pocit. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Fúúúúúúúúúj. Radšej sa budem pozerať na to ako sa navzájom grcajú Luciferove Valentinove dievčatá ako na filmový incest v priamom prenose. Najviac ma na tom zaujal ten 8MM vzhľad filmu ktorý pripomínal domáci film zo sedemdesiatych rokov až na to že bol k tomu aj zvuk. Zo začiatku to bolo kľudné nevinné a už som iba čakal čo sa bude diať. No po inceste brata a sestry ma rýchlo prešla chuť.. Záverečný "masaker" však bol totálne odfláknutý, potenciál stratený celé sa to rýchlo a debilne (explóziou hlavy) skončilo. Sklamanie ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Začne to nevinně za doprovodu výtečné hudby a nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo zvrtnout. Následuje pár záběru přírody (podzimní, což mě dostalo, protože tu já nejradši) a zvířátek. Pak některé záběry získají trochu psychedelický nádech, takže se zřejmě už něco začíná dít. Díky bohu se taky začalo. Duch, velice povedené gore, incest, no mě to docela potěšilo, je to pěkně natočené, se s kvělou hudbou a nádherným prostředím, takže za mě spokojenost. ()

Reklama

Reklama