Reklama

Reklama

Back for the Future

Obsahy(1)

Společnost Nike vyrobila v roce 2011 celkem 1 500 párů futuristických tenisek Mag 2011, které jsou přesnou kopií bot z filmu Návrat do budoucnosti II.  Krátké video natočené ve stylu kultovní trilogie propaguje aukci těchto bot na serveru eBay, jejíž výtěžek půjde na konto Nadace Michaela J. Foxe pro výzkum Parkinsonovy choroby. (J.Connor)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Perfektná, nápaditá reklama na limitovanú sériu topánok Nike. Špičkový retro model, z ktorého bolo vyrobených len 1500 párov, bol dňa 8. septembra 2011 ponúknutý záujemcom o kúpu prostrednítvom internetovej dražby. Výťažok z tohoto predaja bol pripísaný na konto Nadácie Michaela J. Foxa pre boj s parkinsonovou chorobou. Reklamný klip sa nesie v duchu sci-fi komédie „Návrat do budúcnosti“, čomu som sa veľmi potešil. Milujem túto americkú trilógiu z osemdesiatých rokov a rád sa obliekam aj do produktov firmy Nike. Takže na mňa táto reklama zapôsobila. Mimo to, tie topánky sú fakt úžastné. **** ()

Cvachetka 

všechny recenze uživatele

Je chválihodné, že výtěžek z prodeje těchto bot jde na konto nadace Michaela J. Foxe, ale jak přemýšlím tak přemýšlím, pro mě je to nezdařilé a mrzí mě, že je to ve spojitosti s mou nejoblíbenější trilogii. Navíc by mě zajímalo, kolik procent dnešní mládeže, která si kupuje značkové oblečení zná Návrat do budoucnosti (přičemž té americké to bude jistě ještě méně). Za pokus ode mě 10%. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nápad je to určitě dobrý - kvituji účinkování Christophera Lloyda aka doktora Emmetta Browna, basketbalová star Kevin Durant je taky naprosto OK a kdyby se místo Billa Hadera na obrazovce objevil nefalšovaný M.J.Fox , vyvolalo by to na mé tváři zajisté upřímný nostalgický úsměv. Takhle to je sice originální, ale stále pouze jenom reklama na Nike a rozhodně ne krátkometrážní sci-fi. ()

MacGyverCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělá reklama, mnohem lepší jak Černá mamba. Dobře, že se objevil Chris Lloyd. To Olík: M. J. Fox by tam vlastně ani být neměl, protože tohle by totiž mohlo fungovat jako taková menší výplň mezi Návratem I a Návratem II, kdy se doktor nejspíš sekl v datu a odcestoval nejprv do tohoto roku a pak teprve do roku 2015. Bill byl vybrán jen kvůli menší podobnosti. Hudba opět příhodná a ten konec velice vtipný. Myslím si, že dokonce tu scénu opět natočili s DeLoreanem, ikdyž po tom co téměř úplně zmizely z prodeje to nejspíš bude vystřihlé z Blu-Raye původního filmu (pokud nemají tvůrci jeden schovaný) :) ()

Zajímavosti (2)

  • Reklama vznikla ako podpora on-line aukcie, v ktorej sa dražilo 1500 párov botasiek Nike zo špeciálnej edície. Celý výťažok z predaja bol venovaný Nadácii Michaela J. Foxa na výskum Parkinsonovej choroby. (m.a.t.o.)
  • Frank Marshall, ktorý reklamu režíroval, bol zároveň producentom trilógie Návrat do budúcnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama