Reklama

Reklama

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

O tomto filmu jsem se dočetl, že se jedná o masterpiece. Když jsem však s tímto filmem strávil hodinu a půl svého života, řekl jsem si: ,,tak to je pohoda" a fakt musím doporučit. Jedná se opravdu o masterpiece, točenej z verandy na dvorku. Menší bonus: Madsenův double chin taky nemá chybku. ()

Raven0 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu věc vím jistě, Cold day in hell je ten nejhorší western, co jsem měl kdy možnost vidět. Chlapíci v kožených kalhotech a kloboucích po sobě střílejí kapslíkovými pistolkami, pronášejí "hluboká" životní moudra a v závěrečné přestřelce se objeví i vybuchující květiny(?!?). O laciném looku ani nemluvě. ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

Tak opravdu, tohle je bez debat nejhorší western, který jsem kdy viděl. Scénář je infantilně jednoduchý, dialogy úsměvně strojené, ovšem nejhorší je samotná režie, která místy neví, kde jí hlava stojí, a tak hází po divákovi jednu zbytečnou a nesmyslnou scénu za druhou. Kapitolou samou o sobě jsou pak famózní přestřelky, který zvedají ze židle. Ale to ne proto, že by byly tak vymakané, ale proto že jsou neskutečně laciné – ostatně slovo „laciné“ myslím perfektně charakterizuje celý film. Jsem přesvědčen, že i ten největší břídil z FAMU by někde na Valašsku natočil za pár korun daleko sofistikovanější dílo. Kdepák, A Cold Day in Hell je ukázkový odpad, jehož sledování je zbytečné plýtvání elektřinou. ()

Reklama

Reklama