Reklama

Reklama

Dokument o MS v hokeji 2011 na Slovensku. (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Guran 

všechny recenze uživatele

Tak tento šampionát se mi líbyl ještě víc, než minulý. sice jsme nedosáhli na zlato, ale troufám si číct, že jsme hráli nejlepší hokej ze všech! Jen jediný zápas jsme prohráli. Měli jsme to radši prohrát ve skupině a zlato by bylo na dosah. Nicméně 2x porazit Rusy a utřít Ovečkinovi, Kovalčukovi, Arťuchinovi a spol zadek je náramný pocit + Ovečkinova bilance 5 zápasů 0 bodů. Dokument je věnován památce zahynulých hokejistů Jaroslavli, což za to také velmi chválím. Zkrtáka nádherný dokument. Můžem jen doufat, že se nám takhle bude dařit každý rok. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance. Turnaj na Slovensku se mi líbil, bodejť by taky ne, když jsme tam hráli nejlepší hokej. Je ale ostuda, že jsme to nedotáhli do zlatého konce, protože takovej tým už na žádném turnaji mít nebudeme. Zaujaly zákulisní záběry a informace jako např. Jágrovy večerní tréninky nebo Granlundovo zkoušení blafáku na tréninku před onom semifinále, kde uchvátil celý hokejový svět. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Krásné vzpomínání na šampionát v Bratislavě, kde národní tým hrál neskutečně krásný hokej a po jediné smolné porážce vybojoval krásné bronzové medaile. Co si z MS 2011 pamatovat? Spolupráci Eliáš-Havlát, Pavelce v bráně, hattrick Jágra proti USA ve čtvrtfinále, gólovou smršť v boji o bronz včetně hattricku Červenky a poslední reprezentační akci Rachůnka a Marka. Z jiných reprezentací pak loučení Demitry s národním týmem Slovenska, kdy nikdo netušil, že mu zbývá (stejně jako našim a ostatním hokejistům Jaroslavle) pár měsíců života, a návrat Finů na hokejový trůn po dlouhé řádce let. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

S tím, že je dokument o něco slabší než loňský Tým na hraně, souhlasím. Nicméně i tak se jedná o standardně perfektně odvedenou práci sportovní redakce ČT v čele s Robertem Zárubou. Kromě kompletního přehledu zápasů naší reprezentace nechybí ani připomenutí dalších nezapomenutelných okamžiků MS (florbalová finta při gólu Fina Granlunda, dojemné loučení Pavola Demitry se slovenskou reprezentací, Rachůnkovo vyražení plexiskla Rusem Arťuchinem...). Vše doplňují vzpomínky našich hráčů (Eliáš, Jágr, Pavelec, Plekanec, K. Rachůnek) na jednotlivé momenty MS. V kontextu s leteckou tragédií ze 7.9. 2011 mimořádně smutná podívaná, při které mrazí v zádech... ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Dokument o tom nejlepším mistrovství,který jsem zažil (zatím).Takhle dobře jsme hráli jen málo kdy.Uznání za krásný hokej bylo oprávněné.Škoda jediného zkratu,který nás stál vítězství,protože ve finále by jsme to vyhráli!Ale zase na druhou stranu nasraní Rusové co dostanou v boji o bronz 7 gólů, taky dobrý!Jak říká Jarda škoda jen že to nebylo ve finále.Poslední 2 minuty mně dojali. R.I.P Jaroslav :( 100% ;) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Karel Rachůnek, který v dokumentu vystupuje, zemřel 3 dny po natočení při leteckém neštěstí týmu Lokomotivu Jaroslavl 7. 9. 2011. (Danm)
  • Tento snímek byl věnován Karlu Rachůnkovi, Janu Markovi, Pavolovi Demitrovi, Josefu Vašíčkovi a všem, kteří zahynuli při letecké katastrofě 7. 9. 2011. (Dzvandzi)

Reklama

Reklama