Reklama

Reklama

Láska mezi nárazníky

(neoficiální název)
  • USA Love Tap
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Romantický
USA, 2008, 5 min

Obsahy(1)

Krátký příběh o tom, že pokud chceme něčeho dosáhnout, tak na to musíme jít hned, a ne čekat tak dlouho, až promarníme možná tu největší šanci v životě. (topr harley)

Recenze (26)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeš čekat až do tebe tvá vysněná holka narazí." Ale můžeš, Sethe. Přeješ-li si to, tak se to prostě stane. Mne tedy ten Sethův život, který se nestal, dost pobavil a předvídatelná pointa mě nakonec stejně uspokojila. Jako fanda pozitivity jsem si to mezi nárazníky prostě užil. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Moc povedený kraťas, takhle by asi měl vypadat romantický filmeček o několik minutách. Svižné, s citem, s pointou. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Povedený romanticko-komediální kraťas! Už už jsem si říkal, že filmu chybí nějaká dramatizace děje, že vše je příliš krásné, když pak to přišlo. :) Výborná pointa! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Napřed jsem si říkal, že někdo chce ukázat, že romantická komedie, se dá bez problémů vtěsnat do 5 minut a o nic nepřijdete. Nakonec se z toho vyklubal příjemný kraťas, co mě naplnil příjemným pocitem. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nádherný kraťas o tom, že čekat se nemůže do nekonečna a každá příležitost se má chytit za pačesy. 100% bez jakéhokoli váhání! :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální kraťas. Přesně o tom krátkometrážní filmařina je. Vytvořit za pár minut něco milýho, zajímavýho, ale i dostatečně překvapujícího. Paráda :-) 100% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemný krátký filmeček o jedné životní křižovatce, jež může zásadně změnit koloběh života určeného jedince. Řídíme si život sami nebo je to osud? :o)) Krátkometrážní snímky ze života by se měly točit podobnou formou, dle mého skromného názoru. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vtipné, romantické, svižné! V délce několika minut máme možnost vidět život muže, který se odvážil zariskovat a chytil svou největší šanci za pačesy. A ikdyž to na první pohled vypadalo, že to nedopadne dobře, tak i přesto se dostavil happyend. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

hrozně příjemná romantická krátkometrážní pecka s pointou, která vás dostane, přestože už tu byla mockrát.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle má vypadat romantický kraťas. Příjemní herci, příjemná hudba a hlavně zapamatovatelná pointa, která u podobných filmů často chybí. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* další z řady optimistických videí, které lze najít i na VideaCesky.cz. Taková milá romantická pohádka pro dospělé, na kterou se hezky kouká. Jen s tou chybou, že nesmělé nakonec stejně nenakopne :-). [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Milé. Jenom nerozumím tomu, proč má drtivá většina herců (a to v jakýchkoliv filmech!) problém držet telefon u ucha správně, a ne vzhůru nohama. Je to sice banalita, ale vypadá to opravdu hloupě :-) O to více v krátkometrážním filmečku, ve kterém bych uvítal scény bez jakýchkoliv nedostatků. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celkom milé, príjemné a hlavne pekný nápad, aj spracovanie, keď mu celý potenciálny život doslova prebehol pred očami. Kvalitu ešte viac zvýraznila tá skvelá pesnička, ktorá znela počas toho vysneného života. Osud vie byť občas aj dobroprajný... alebo žeby len vo filmoch? ()

shabazza 

všechny recenze uživatele

Já jsem prostě duše romantická a tohle je příjemný kraťas na nedělní ráno :-) Jo a nečekejte příliš dlouho ... your foot is still on the breake ;-) ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Přesně na tenhle typ kratkých filmíků by se měli koukat pánové a dámy z Hollywoodu a zamyslet se nad tím, co dělají ve svých filmech špatně. Tenhle kratas je totiž v mnoha ohledech mnohem lepší než kdejaká komedie z per Hollywoodských scénáristů. ()

Reklama

Reklama