Reklama

Reklama

Knuckle

všechny plakáty
Trailer
Velká Británie / Irsko, 2011, 97 min

Obsahy(1)

Časosběrný dokument Knuckle mapuje po dobu dvanácti let život tří travellerských klanů (Joyce, Nevins a Quinn). Dokument se snaží zmapovat dlouholetou nenávist mezi těmito rodinami a odhalit příčiny vzniku jejich nepřátelství. Nevraživost pramení z tajemství těchto rodin, které znají jen členové komunity. Pro pozorovatele z vnějšku zůstává skryto. (vizek1984)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Predstavte si komunitu ludi natolko primitivnych, ze kreacionisticky kostol by bledol zavistou. Tri rodiny respektive klany sa navzajom nenavidia, pricom uz ani sami poriadne nevedia preco. Organizuju medzi sebou ciganske zapasy bez rukavic, pricom sa v tom tocia nemale prachy. Kazda rodina ma svojho ynteligenta, ktory ma z pravidla IQ mensie ako pocet zubov. Napriek tomu, ze je to celkom jednoduchy namet na dokument, bolo zaujimave sledovat ake rozne druhy "ludi" stale existuju v dnesnej dobe. ()

flu 

všechny recenze uživatele

Parádní časosběrný dokument z prostředí anglických a irských travellerských klanů. Ačkoliv jsou jednotlivé rodiny mezi sebou více či méně spřízněné, již řadu let mezi sebou živí spory o čest a dobré jméno. A ty se řeší tím nejjednodušším (ale zároveň nejférovějším) způsobem... holými pěstmi. ()

Reklama

Reklama

Reklama