Reklama

Reklama

Zvířata nejsou zboží

všechny plakáty

Obsahy(1)

Tzv. hospodářská zvířata jsou člověkem nejvíce zneužívaná, týraná a zabíjená. Bohužel, všechno to, co prožívají je přijímáno s lhostejností, mnohdy zesměšňováno, a pro většinu lidí nemají jejich životy větší cenu než jaká je napsána na etiketě, když už jsou jenom zboží.
Lidé jim vzali svobodu, osobní i evoluční, redukovali je na výrobní jednotky, zavřeli ve tmě a betonu velkochovů a po krátkém životě, kdy každodenní realitou je strach, bolest a osamění, jim jako konečnou stanici přisoudili popravčí linku jatečních závodů.

Film 1: Veselé velikonoce
Film 2: Černuc 2003 aneb přežilo jich sedmnáct
Film 3: Brojleři: nešťastné děti
Film 4: Na konci s dechem
Film 5: Opočnice: hladový příběh
Film 6: Mléko je vražda
Film 7: Kožichy jdou proti srsti
Film 8: Transporty bolesti, strachu a zlámaných kostí
Film 9: Ekofarma U Rasa
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

whack 

všechny recenze uživatele

Dokument z čias, kedy Michal Kolesár ešte pôsobil v neziskovke Ochránci hospodářských zvířat (OHZ), o ktorej dnes už veľmi nepočuť a to je škoda. V tomto videu Kolesár povie pár slov o ich blokáde kamiónov prevážajúcich kone na bitúnok, ale aj k iným aktivitám OHZ, a uvidíme aj tajne natočené zábery z veľkochovov. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc extrémně natočeno. Myslím, že ukazovat tolik mrtvol ani není potřeba. I když na druhou stranu, někomu to dojde až když uvidí právě tenhle extrém. Nejsem si totiž jistá, že právě v tomhle někdo uvidí podporu veganství či vegetariánství a už vůbec to nedonutí lidi, přestat jíst živočišné výrobky. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Michal Kolesár je český aktivista za práva zvierat, ktorý mimo iné praktikuje aj takzvanú OTVORENÚ ZÁCHRANU. Je zarytým veganom, ktorý kritizuje aj vegetariánov a presne vie o čom hovorí. Človek je kvôli blbému žvancu schopný brutálnych zločinov páchaných na bezbranných zvieratách, ktoré jazykom debility nazýva hospodárske, alebo aj jatočné! Nazeráme na ne ako na objekty, ktoré poslúžia len k našim účelom, akoby sme nevnímali, že cítia bolesť, strach, alebo radosť. Tento a podobné dokumenty sú veľmi potrebné a prínosné pre každého, kto na tejto planéte akceptuje existenciu aj iného než len ľudského druhu. Pred autorom veľký rešpekt! Aké smutné, že je tu tak málo hodnotení, kladiem si otázku-prečo asi?! ()

Reklama

Reklama