Reklama

Reklama

Half-Life: Singularity Collapse

Krátkometrážní
USA, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Fandovský krátkometrážní film na motivy populární hry Half-Life ukazuje počínání části lidského odboje v centrálním městě City 17 ovládaném mimozemským sdružením Combine. (AllShallFall)

Recenze (16)

swamp 

všechny recenze uživatele

Další využití herního světa HL pro krátkometrážní fan snímek. First person rozhodně potěší, místy je to velice efektní (hlavně buginka), ale jinak to nemá téměř žádný děj, což zamrzí. Escape from City 17 mi přišlo mnohem lepší. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

I přes horší hodnocení mi to přijde o dost lepší než třeba "Portal: No Escape" (kterej je teda taky dost dobrej). Prostě starej dobrej half-life a jeho přiběh je naprostá špička a převedení do skutečnosti je úžasný. I když svět, kterej v half-lifu vidíme je až desivej a člověk by tam rozhodně žít nechtěl, tak je zároveň i tak zajímavej, až to člověk strašně táhne. Prostě se to pomalu nedá popsat. Tenhle "first person styl" je pro krátkometrážní filmy strašně efektivní a i když třeba při 2 hodinách by z toho člověk pomalu měl závratě, tak udělat třeba takový 50-60 minutový first person filmeček z half-life prostřetí by bylo super. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Z herních trailerů či kraťasů podle videohry, co jsou tu na čsfd zřejmě nejslabší kousek. Proč? Začátek sice vypadal našlapaně, ale pak to šlo z kopce. Bez nějaké alespoň lehce naznačené legendy nebo příběhu to prostě nepůjde, ještě když postava pořád mizí a přesouvá se z místa na místo někam do neznáma a divák pak neví co se děje, tudíž se ani nezajímá o další vývoj postavy. Proč bych asi měl, když neví proti komu hrdina bojuje, střílí anebo s kým je. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Z dílny fanušku populární hry Half - Life vyšel další zdařilý kousek. Ze všech HL je ale nejslabší. Vinu na tom má pohled kamery z profilu osoby. Je po vetšinu dění, nestabilní a rozmazaná. Samořejmě, že se to dalo očekávat podle dění. Na mě i tak tento kraťas zapůsobil pozitivně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama