Reklama

Reklama

The Corridor

  • USA The Corridor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel vyrazí na výlet do blízkého lesa. Brzy nato přichází sněhová bouře a obyčejný víkend se mění v dramatický boj na život a na smrt. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková levnější verze Pavučiny snů, jen bez mimozemského sajrajtu. Místo něj tu zaskočí tajemná síla, která hrdinům propůjčí nadpřirozené schopnosti. A taky z nich udělá pořádné magory, co pro zabití nejdou daleko. Corridor je však silnější v té psychologické rovině: slušně vykreslí charaktery všech postav a jejich pošramocenou minulost, od které se následně odvíjí další průběh děje. Bohužel, poslední třetina se mění ve zvláštní vybíjenou, která navíc vrcholí v rozplizlém sci-fi / fantasy finále. Právě to mi k takovému nízkorozpočťáku vůbec nesedlo. Jinak na film je potřeba dostatek správné, trochu melancholické nálady, jinak nemá šanci výrazněji zaujmout. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Najlepšia bola prvá hodina, v ktorej sa nič nedialo. Áno, práve preto, že sa v nej nič nedialo. Akonáhle sa niečo diať začalo, tak to bolo utrpenie pozerať. Partička blbcov na chate v zasnežených lesoch objaví záhadný, priezračný koridor, všetkým začne vzápätí prepínať a vraždia sa medzi sebou, to je asi tak všetko. Skalpovacia scénka pobavila ako jediná, ináč celé zle. Akoby sa režisér nechal inšpirovať známym Dreamcatcher (ktorý podľa mňa tiež nie je žiaden zázrak, ale aspoň občas disponoval nejakou atmosférou). Aj vy vidíte podobnosť v tom modrom posteri? Ale ak je nenáhodná, tak mu to tak či onak nevyšlo. Charaktery postáv sú na bode mrazu, gore nestojí za zmienku už vôbec a zmätený sci-fi záver vo mne vyvolal akurát tak škodoradostný úsmev. Takže opäť platí, že sú aj horšie, ale aj tak chujovina. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nejasné, nezáživné, divné, špatně podané pro diváka. Jen na zabití času. Kdybych to neviděl, nic se nestalo. Těšil jsem se totiž dle popisu na nějaký krutý survival a ona to byla taková ne-sci-fi záležitost. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Klasické ve všech ohledech. Absolutně nic nového, ale spíš ohranného co už ničím novým nepřekvapí. 40% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama