Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

POMO 

všechny recenze uživatele

Film, ktorého najsrandovnejším momentom je, keď Michael Cera plácne po zadku Rihannu. Chalani sa vyblbli. Baviť sa s nimi v ich "reálnej" prítomnosti na pre'dick'ovaných fóroch a úprimnej kritickej sebareflexii má nábeh na cool švandu, ale chcelo to vypilovanejší scenár. Toto akoby zbastlili spontánne za jeden věcer a vrátili sa k tomu až na place. Casting nie je všetko. Finálny penis-démon a záverečný song dobré :-) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Největší komediální událost roku ! Tahle partička si to doslova užívá a je tu spoustu nezapomenutelných scének: Michael Cera na kokainu, trailer na sequel Pineapple Express, Eastbound and Down entré Dannyho McBridea .. a takhle bych mohl pokračovat ještě dál, ale nejsem zmrd, abych to tady celé vyspoileroval. Navíc i digitální triky, i když nejsou celou dobu úplně perfektní, fungují naprosto skvěle a to nezmiňuju ani gore, které se taky náramně povedlo. Jinak, is it only me, nebo se všude, kde se sejde McBride a Franco musí sekat péra ? Ale tak, koho to nakonec sere, že ? Dlouho jsem se takhle od srdce z plnych plic nezasmál ! Všema dvaceti ... všema dvaceti. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

NEFETUJTE, nebo se při umírání budete propadat do žhnoucího nitra zemského napíchnutí na pouliční lampě hned po tom, co se těžce ztrapníte před všema svýma kámošema! Tohle není poselství z Bible, to je poselství Michaela Cery z Apokalypsy v Hollywoodu. Taky bych chtěl pogratulovat Channingu Tatumovi, kterej za cenu totální ostudy dokázal, že má koule. Některý scény si pouštím pořád dokola a nemůžu se přestat smát. Strašná sada! viz. Jonah Hill (spoiler). Plná a kdyby šlo dát víc, tak neváhám. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

…a pátý jezdec je Svrab. Obyčejně ho dostávám z filmů, v nichž je zaháčkován ten sádelnatý hlas mimozemšťana Paula a ani tento zvrácený pokus o jakousi profesní upřímnost nebyl výjimkou. Festival infantilní zastydlosti, schovávající se do děravého pláště satiry na hollywoodský průmysl, mohl být klidně režírován šíleným duem Seltzer-Friedberg a vyšlo by to nastejno. Lze pochopit, že se všichni zúčastnění královsky bavili, ale ve vztahu k diváckým pocitům se může mnohdy jednat o nepřímou úměrnost, takže zatímco jsou někteří paprskem frků opluskaného Rogena taženi do ráje komedie, já si na návštěvě ve Francově garsonce připadal jako afroamerický česač bavlny na výročním sjezdu Ku-klux-klanu. Chyba ve filmu (spoiler): Nechci si hrát na Jana Rejžka, ale Backstreet Boys patří na protipól místa blaženosti.. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dosť nevyrovnané a to najmä úvod a niektoré kostrbaté dialógy na začiatku filmu. No hlavne záver je preplnený skvelými gagmi, prekvapujúcim dejom a mega záverečnou scénou! Michael Cera, Danny McBride a najmä Craig Robinson rule (the end of) the world! Zvyšok highlightov by už bol na úrovni spoilerov! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • V severoamerických kinech film nastřádal 101,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb byl 126,0 mil. (NIRO)
  • Jonah Hill se rozhodl přidat své postavě náušnici poté, co viděl Jamieho Foxxe, jak náušnici skutečně nosí. Filmy Apokalypsa v Hollywoodu a Nespoutaný Django (2012) se totiž natáčely ve stejnou dobu v New Orleans (a Hill si v obou zahrál). (Brousitch)
  • Craig Robinson v jednom rozhovoru prozradil, že Jonah Hill improvizoval, když požádal o tyčinku Milky Way. Následující debata o tom, kdo tyčinku nakonec sní, byla také improvizovaná. (Johnec)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama