Reklama

Reklama

Rozkošná Molly

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Novomanželé Molly (Alexandra Holden) a Tim (Johnny Lewis) se přestěhují do domu zesnulého otce Molly. Ale bolestné vzpomínky na dětství začnou Molly brzy pronásledovat. (josefklimes)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

KUFI 

všechny recenze uživatele

U rozporuplnych filmu u kterych hodnoceni lita od odpadu az po 4-5 hvezd je pomerne velka jistota, ze se mi budou libit. A ani tenhle neni vyjimkou. Diky BW jakozto mymu nejoblibenejsimu hororu, sleduju kazdej Sanchezovo krok a porad jsem si rikal, ze neni sakra prece mozny aby tvurce tak genialniho filmu tocil samy sracky. Prece to nebyla jenom nahoda. A Lovely Molly je konecne dukazem, ze nebyla. Ackoliv je film z uplne jinyho prostredi a o necem uplne jinym, tak lehkej zavan BW atmosfery jsem tam cejtil. A je to videt i na satanisticky ladenym logu. Tak ted rychle dotocit FF s Bigfootem a honem se vrhnout na slibovanej BW2, dokud Sanchez chyta druhej dech. ()

Met... 

všechny recenze uživatele

Skvělá hlavní herečka - o jejím zmagoření jsem fakt byla přesvědčená. Hutná atmosféra - neodvažovala jsem se pohnout. Nečekaný vývoj - pořád jsem čekala, co přijde a jak to teda nakonec skončí a o co tam teda vlastně šlo. Ano, mohlo to být kratší a možná se to mohlo ubírat jen jedním směrem (nebudu spoilerovat), ale bylo to sakra dobrý a jen tak na to nezapomenu. Trochu mě nas.ala ta scéna, kde Molly pouští její zaměstnavatel záznam z kamery... Trochu dost přitažený za vlasy. 3,5 hvězdy za to, jaký byl film a půl hvězdy za ty odpady tady! ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

No...pre mňa, je pri podobných kúskoch dôležité,že ide O NIEČO. A aj tento kúsok filmárskej snahy musím svojím hodnotením oceniť. Ak by som mala byť origi brutus, tak to vyškrabem z filmého sveta, lebo ten prepoužívaný REC na obrazovke ma irituje viac, ako pár tuzemcov ohodených mäsiarkami, komármi a anakonda-golierom. Inak ale v poho strávená filmová kratochvíľa ( žiaľ rozpitvaná na atómy a keby to Edy tušil, tak sa nepováži...) ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

47th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2012 - MIDNIGHT SCREENINGS - Půlnoční filmy (Lovely Molly / LOVELY MOLLY / Rozkošná Molly) - To nejhorší z půlnočních lahůdek které letos Vary nabídly... - 2. 7. 2012 - kino Čas - Karlovy Vary + 5. 7. 2012 - kino Thermal - Malý sál - Karlovy Vary - 1/3 filmu - 5% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Technicky na úrovni, spousta momentů má značně znepokojivou atmosféru, hlavní postava svou psychoroli zvládá s přehledem, skvělá je taktéž zvuková stránka ... ale jako celek je ten film ubíjející. Patlá to na sebe páté přes deváté, ale jasný cíl jaksi chybí. A hororově to prostě nestrhne (i přes těch pár disturbing momentů). Prozatím největší hororové zklamání roku, zvláště protože je jasně vidět, že to mělo na víc. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu nepřekročil 1 milion amerických dolarů. (josefklimes)
  • Hudbu k filmu složila chicagská post-rocková kapela Tortoise. Titulní skladba „Lovely Molly“ je aranžmá tradiční emigrační balady „Courting is a Pleasure“. (Homerking)

Reklama

Reklama