Reklama

Reklama

Secret Space: Alien Invasion

všechny plakáty
Velká Británie, 2007, 140 min

Hrají:

David Icke

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi postižená individua, na které za každým rohem pomrkává oko v pyramidě, ale pozvání ke sledování konspiračních teorií ze zásady neodmítám. Tentokrát jsem šťasten za zjištění, že stačí zaběhnout do jeskyně, otevřít bibli či mrknout na staré plátno a úlevně si oddechnout, že na tom světě nejsme sami. Já jsem o tom stejně nikdy nepochyboval a tak jsem dostal slušnou dávku podnětů k rozpohybování mých tradičně líných šedých buněk mozkových. Na druhou stranu jsem si vizuálně moc neužil, mimozemské zvuky mi občas trhaly uši a i nějaký ten prostor pro nudu jsem si aktivně vyhledal. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zase jsem měl jednou pocit, že mám mimořádně otevřenou mysl, a tak jsem skočil po hlavě do této šílenosti, která čekala na moje zhlédnutí už nepěkně dlouho. Forma je neskonale nudná a ubíjející. Netroufám si odhadnout, zda je ten plešárd, který má celý tento počin na svědomí, skutečně nemocný, nebo zda tomu všemu opravdu věří. Sem tam nadhodí do placu zajímavou myšlenku, ale ve valné většině případů nám strká podnos své sci-fi teorie, i když člověku v momentě bleskne hlavou 42 racionálnějších vysvětlení. Ve výsledku každý uvěří tomu, čemu uvěřit chce a odnese si z dokumentu výhradně to, co si sám odnést chce. Pokud našel v tomto konspiračním dokumentu nějaké zalíbení, tak bych si troufl doporučit spíše Dänikenovu knihu, o kterém je ostatně v dokumentu taktéž nezanedbatelná zmínka. Doporučil bych zejména první část, která je výrazně racionálnější. Ta druhá už není vstřebatelná pro každého. Většina tohoto dokumentu je bohužel těžká demagogie a ničím nepodložené domněnky tvůrců. Osobně přikládám váhu pouze zjištění, že kreslili-li jeskyní lidé jakési létající objekty, tak se nedá vyloučit, že s nimi do styku skutečně kdysi nepřišli. ()

Chegi odpad!

všechny recenze uživatele

Vykonstruované nesmysly, které jen povzbuzují tupé stádo v lovu na zelené mužíky. Mně jen nejde do hlavy jedna věc: Proč natolik inteligentní bytosti, které jsou schopné cestovat vesmírem, nejsou schopny nás kontaktovat přímo? Proč musí předvádět světelnou show na Měsíci? Proč si tam staví "věže" a dokonce celá "města", místo toho aby prostě přistáli na Zemi a řekli "Ahoj"? Většina materiálů které se v dokumentu ukazují jsou foceny za mizerné kvality prvních amerických sond k Měsíci v 1/2 60. let. Není náhodou možné, že se jedná o kaz, o přeexponovaný film, chybu při přenosu? O tom není v dokumentu ani slovo! A to popisuji jen asi 15-20min. z dokumentu. Víc jsem nezvládl. Přesto je mé hodnocení víc než objektivní. ()

Reklama

Reklama