Reklama

Reklama

Secret Space: What Is NASA Hiding?

Velká Británie, 2007, 85 min

Hrají:

David Icke

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opravdu šílený mišmaš a chaotický průlet všemi možnými teoriemi, který je podáván nebývale uspávajícím tempem, že se mi podařilo usnout asi 4x během stopáže. Zpracování je opravdu vysoce žalostné a páchne těžkým amatérismem. Když sledujete na vlastní oči "nepopiratelné" důkazy, tak sledujete v podstatě pouze mozaiku fleků. Argumentovat například tím, že kruhy v obilí jsou zaručeně dílem mimozemšťanů, protože nad nimi létají policejní nebo armádní vrtulníky, tak to je argument hodný dítěte předškolního věku. Nevím, jestli se kluci někdy zkusili zamyslet nad tím, co musí udělat policie, když jim někdo takové kruhy v obilí nahlásí. Musí tu věc prozkoumat, a to jde v tomto případě jedině ze vzduchu. Podobnými hloupými úvahami si sami sobě zbytečně házejí klacky pod nohy, což je velká škoda, protože občas přeci jen zazní úvaha hodná nějakého zamyšlení. Ať už je to ve skutečnosti jakkoli, tak tento dokument nedisponuje ani náznakem schopností někoho přesvědčit. V určitých pasážích působí spíše úsměvně. Většina stopáže je věnována právě záhadám kolem kruhů v obilí. Na své si ovšem přijdou i začínající kameramani, protože jedna pasáž působila čistě jako reklama na technický pokrok v oblasti rozlišení videokamer. Tvůrcům není blbé naprosto neplynule navázat například na obecné shrnutí principů ve vesmíru a sondy nesoucí poselství potenciálním mimozemským civilizacím. Celá struktura i zpracování dokumentu, jsou opravdu žalostné. Vše zachraňuje pouze určitá atraktivnost jednotlivých témat, takže ve výsledku se nejednalo o úplně promarněný čas. Minimálně jsem si hezky zdříml. Pěknější 1 *. ()

Chegi

všechny recenze uživatele

Nehodnotitelné. Odpad je moc mírný na takovouhle sra*ku. Buď se smíříme s tím, že svět je víceméně takový, jaký ho vidíme, nebo že nám ilumináti spolu s nacisty lijí do vody chemikálie na sterilitu. George Bush je ve skutečnosti nacista a dost možná i mimozemšťan. Werner von Braun studoval létající talíře, které popadaly nad Třetí říší - mimochodem to vypadá, že ve 30. letech tam byl ve vzduchu dost hustej provoz, se divim, že se ty talíře nesrazily. Mně osobně je líto každého, který uveří, že i jen něco z toho by mohla být pravda. To už pak může věřit dokumentům made in KLDR, kde nám tvrdí, že jejich jaderný program je pro mírové účely. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Skutočne veľmi dobre zrobený, mrazivý dokument s dôkazmi ktoré nikto nemôže poprieť. Odporučujem každému človeku. 90% ()

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Větší sračku už jsem léta neviděl. Tenhle mrazivý dokument je mrazivý v tom smyslu, že zmrazuje inteligenci diváků tak idiotským způsobem, že si jsem jist, že viděl sám sebe a tak se sám zmrazil, možná několikrát. Je tam pár zajímavých odkazů, ale ty trvají čistého času asi tak 1 minutu 36 vteřin, z celkové dvouhodinové stopáže. Do toho přidejte obrázek jakéhosi ufounka, který na vás vždy vykoukne po debilním střihu provázeném ohlušující ranou do gongu (ti co "věří" si určitě myslí, že to bouchala stará ufounová s lítajícím talířem, kdeže ten její starej zase vězí), takže sotva se tam objeví po čtvrté, stává se jakýkoliv nevymletý divák automaticky nepřítelem ufáčů na život a na smrt. Celé to korunuje debilní hudba, nahraná ponejprv vesmírnými lidmi pod taktovkou Vesmírného Komandra Achčijuse. To bylo fakt jak za trest, HŮ DÁDÁÁÁÁÁ DÝÝ DÁDÁDÁÁÁÁ, HŮŮŮ DÁDÁÁÁ, DÝ DÁÁD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! Z toho by se zesral i ten nejzocelenější ufofanda. ()

Reklama

Reklama