Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Remini 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, ja som dala epickej romanci o prekliatych milencoch 3 hviezdičky? Aj také zázraky sa dejú :) Užila som si to, rovnako ako si užívam rozprávky, v ktorých nič nie je nemožné :) Aj tak uberám body kvôli rozpačitému strihu a kvôli určitým antiklimatickým scénkam a všadeprítomnej nelogickosti. Na Shahida a Sonam bol ale taký krásny pohľad a hudba bola tiež pekná... ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Ty zahraniční pasáže v indických filmech se mi líbí čím dál méně. V Rockstar jako tady. Za to může ten evropský systém pobídek? Bollywood objevil kouzlo evropských grantů?____________________________________ Od té doby, co se ocitli náhodou na stejném místě ve Skotsku, se to nekonečně vleklo. Vykradeno kdeco, ale to je v Indii standard. Stylizace do Top Gun byla úsměvná. Pokud bych měla někomu doporučit film s názvem Mausam, tak jednoznačně tento klasický kus se Sharmilou Tagore:http://www.csfd.cz/film/171062-mausam/ ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Pohledný chlapec a pohledná dívka se opakovaně potkávají a zase rozcházejí v načančaných lokacích a celé je to nasnímané v malebných obrazech. A má to 167 minut. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mohlo být úžasné. Ale nebylo. I tak to ale byla poměrně příjemná podívaná, možná proto, že se hodně lišila od zbytku filmů letošního roku. Nejedná se o nejlepší Shahidův výkon (ani druhý nejlepší nebo třetí....), ale byl standartně dobrý. Sonam vypadala překrásně a měla dobré i špatné chvilky. Střih byl děsný a zmatečný, příběh neskutečně roztahaný, neustálá změna lokací často zbytečná a únavná. Závěr byl trochu hloupý. Když máte love story, tak by se tohoto love story mělo týkat i vyvrcholení filmu. Mausam má ale i záblesky geniality. Nejlepší scénou je ke konci Shahid a SOnam schovávající se v "trubkách", a najdou se i jiné krásné momenty, bohužel jsem jen tak roztroušené sem a tam a většina jich je v první polovině. Shahid a Sonam jsou oba krásní, ale jako pár se mne moc nedotýkají, a snad chybějící i intenzita mezi nimi ubírá filmu body. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama