Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí skvělého právníka, který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru - a dokonce i vlastní život - aby odhalila pravdu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by bylo vyšší, nebýt toho, že se celý film odehrává kolem právničiny, kterou z celého srdce nenávidím. Jako vždy jsem se těšil z perfektního Morgana Freemana a celkem přijemně mě překvapila Amanda Peet. Ještě musím zmínit obratně zvládnutý závěr filmu (škoda, že se film neodvíjel v podobném duchu celou dobu). Jako ztrátu času bych to rozhodně nepovažoval, ale nebýt tý právničiny... ()

elCarda 

všechny recenze uživatele

Kdyz uz jsem to shlednul cele, tak to i okomentuji. V celku se mi film zamlouval. Herecky vykon Ashley byl vzskutku nadprumerny a dejova linije celkem napinava se sokujicim vyvrcholenim. Nicmene vzhledem k tomu, ze se v celem filmu dali snadno najit vzory jinych filmu tak to stalo zaprd. Kdyz se nad tim skutecne zamyslite tak toho "noveho" tam bylo minimum. Hlavni hrdina ma problem s alkoholem, stridave s tim bojuje a prohrava, nakonec samozrejme vyhraje. O soudnich procesech, nebo dokonce valecnich soudech nemluve. V pozadi obrovske spiknuti. A bla bla bla... Nez jsem zacal psat tento komentar, chtel jsem dat tri... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Je skutečně ta osoba vedle, které se ráno probouzíte váš milující manžel? Co když má tajemství, o kterém by jste raději nevěděli? Vše čemu jste doposud věřili se může během pár minut změnit. Vše může být dokonalá lež. Váš poklidný život se zhroutí jako domeček z karet. Těžký zločin je film z prostředí vojenského soudu. Takové prostředí je velmi atraktivní. Morgan Freeman byl jako vždy brilantní, ten ani nemůže být špatný a Ashley Judd mu výtečně sekundovala. Film není vůbec nudný. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Ashley Judd opat v spolupraci s Morganom Freeman, tento raz v sudnom dramate s thrillerovym nadychom. ako drama to nie je nic moc extra (pripad je to zaujimavy, ale v sudnej sieni sa film odohrava iba okolo 10 minut), ale ani zvysok prilis nepresvedci i ked sa hlavne postavy snazia (potesi i mlade ucho Adam Scott) a reziseer Carl Franklin dokaze obcas vycarovat slusnu atmosferu... ()

cab 

všechny recenze uživatele

Pravnicka (Ashley Judd) se pousti do obhajoby sveho manzela (James Caviazel), obvineneho z vojenskeho masakru ve stredni Americe, s pomoci odbornika na vojenske pravo a byvaleho alkoholika (Morgan Freeman). Klasicky soudni thriller se zamotanym zaverem, ktery prevrati vse vzhuru nohama. Sledovatelne herecke vykony. 65% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Postavu Claire mala stvárniť Anne Heche, tá však ponuku odmietla, pretože sa jej zdalo, že by mala vo filme priveľa priestoru, čo jej nevyhovovalo kvôli tehotenstvu. (pancoyote)
  • V dřívějších verzích scénáře měla postava Ashley Judd vyučovat zákon na Univerzitě Harvard. (Jocker94)

Reklama

Reklama