Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexandra D'Artagnan, juniorská členka Národní bezpečnostní agentury NSA, odhalí spiknutí s cílem zavraždit amerického prezidenta. Kvůli zamezení této hrozby požádá Alexandra o pomoc tři mezinárodní špiony. (TV Barrandov)

Recenze (7)

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vůbec možné tuto stupiditu předložit divákům. kdo ji asi prosadil do distribuce ? Bože, kam se poděla tolik potřebná cenzura, alespoň v tomto případě přímo živelně ! ()

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je top kousek, možná i král "Asylum stylu". I když není k vidění žádnej krokožralok nebo nějaká elektrická megakreveta, nebojte se, že se nepobavíte. Přestože dávám odpad!, tuhle komediální lahůdku nabušenou fantastickejma trikama, skvělejma hereckejma výkonama a parádním příběhem, by měl každej vidět. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento Mockbuster vznikl ve stejné době, jako velkorozpočtová popkornová fantasy úprava od režiséra Paula W.S. Andersona. Tvůrci z Asylumu vsadili na současnost a takřka se zachováním hlavní dějové linky vše přepracovali do elitní jednotky pod názvem ´Mušketýři´. A jak jinak, hlavní tři agenti pracující zásadně spolu mají ony známá jména. Pozor, Porthos a D´Artangan jsou ženy. Zajímavě si poradili s postavou kardinála, jako hlavního záporáka. Udělat z něj hlavního velitele jednotky, který zradí, je sice to nejjednodušší co mohlo být, ale nakonec, proč to komplikovat. Natočeno je to celé v HK stylu. Tempo je tedy vcelku rychlé, akce střídá akci a vše jde přísně po hlavní dějové lince bez vedlejších motivů. A jak je u Asylumu zvykem, i zde převládají pixely a to v podobě výbuchů, záblesků u hlavní během střelby, helikoptér a dalších. Po grafické stránce jsou digitální efekty sice viditelné, ale nevypadají zase až tak hrozně, jak tomu bývalo dříve hlavně u katastrofických filmů. Celkový dojem? Jedná se o obyčejný béčkový snímek, jaké vznikali především v 90. letech a má za cíl pouze akční filmovou zábavu a nic víc. ()

PerToon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby Michele Boyd hrála ve více filmech, tomuhle počinu od Asylum bych se vyhnul obloukem, jenže "pro krásu se musí trpět". A ne vždy se to vyplatí. Sice tu nenajdete gigažraloky, hyperpiraně a transmorfery, ale tím míň se tohle dílo liší od videa co jste si natočili s partou kamarádů v parku, kvalitněji, se zápletkou a s vyšší sledovaností. 1 hvězdička za Michele, celkově lepší odpad. [stream, originál] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama