Reklama

Reklama

Hwaiteu : jeowooeui mellodi

  • Jižní Korea 화이트 : 저주의 멜로디 (více)

Obsahy(1)

Enjun, Sinji, Arang a Jenny společně tvoří dívčí popovou skupinu s názvem Pink Dolls. Moc se jim nedaří a jejich sladké písně moc fanoušků nezískávají. Když ale Enjun najde kazetu s nepublikovaným videoklipem White, zkopírují ji. Jejich nový styl vzhledu a zpěvu jim získá velkou popularitu. Sláva jim však stoupne do hlavy a žádná se nechce dělit o pódium s ostatními. Dívky však čeká jiný problém. Pomstychtivý duch, který je naučí, že krást se nemá. (Mayki)

(více)

Recenze (7)

tombac 

všechny recenze uživatele

Duchařina z prostředí k-popu tu ještě nebyla. Žel netypické a efektní aranžmá s hezkými mladými Korejkami tu tonou v galonech nezajímavě zpracovaného k-horrorového klišé. Prakticky žádná scéna tu nevyděsí, snad jen zrcadla a koncertní finále stojí za zmínku. Očividně pásový produkt určený nenáročným náctiletým korejským fanouškům k-popu, kteří moc duchařin neviděli. 5/10 ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

K-popová kultura je svět sám pro sebe a v tomto izolovaném světě se Gok Kim pokusil natočit duchařský horor. Když se mi podařilo překousnout pro mě naprosto příšernou hudbu, zbyla mi z toho docela slušná duchařina, která sice mohla být kratší, ale své světlé momenty rozhodně má - například finální koncertní scéna byla moc povedená. Příběh je sice trochu zamotaný a ke konci jsem se trochu ztrácela v tom, co se děje a proč, ale nezvyklé prostředí, které je pro Evropana naprosto cizí, to náležitě vyvažuje. V porovnání s jinými korejskými snímky, které jsem tento týden zhlédla, je to lepší průměr, u kterého ještě pouvažuju o čtyřech hvězdičkách. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další z dlóóuhé řady asijských duchařin, která absolutně ničím nevybočuje z průměru, na druhé straně alespoň do průměru bezpečně patří. Když si odmyslíme tu příšernou ústřední odrhovačku, které se v pop kultuře říká „hit“, je film vlastně i docela zajímavý, přestože těch duchařin tam je poskromnu a kromě povedeného finále ve studiu nenabízí zhola nic strašidelného. Je to vlastně jen takové okénko do litého konkurenčního boje v zákulisích všemožných pěveckých soutěží, které mají jedno společné – všechny jsou abnormálně stupidní, ale to je jen můj názor. :-) Jak už velmi trefně ve svém komentáři poznamenal tombac, tenhle film je o náctiletých pro náctileté. Nás starší ročníky, kteří jsme těch duchařin viděly možná až příliš, tohle prostě nerozhází. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedený duchařský filmek se točí okolo dívčí taneční a zpívající skupiny, která se na různých soutěžích snaží prosadit, ale vůbec jim to nejde. Zlom nastane, když dívka Enjun nalezne ve studiu kazetu se záhadným videoklipem. Na své poslední vystoupení se dívky inspirují z této kazety a přijde nečekaný úspěch, který skupinu vystřelí až ke hvězdám. Dívky mezi sebou začnou soupeřit o hlavní pozici ve skupině a začnou se dít podivné nehody..... V hororových pasážích je filmek plný tísnivé atmosféry, pěkných efektů jak duchařských, tak i krvavých. Celkový dojem kazí jen pomalejší pasáže, kdy se dívky dostávají na vrchol kariéry. Finále filmu je hodně našlápnutý. Hodně filmu přispívá i zajímavý scénář. Tento horor se mě osobně hodně líbil a dávám mu 80% :) ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Tak toto som videl davno, je to skor filmek pre teenies ako horor. Vacsina filmu sa venuje pop kariere hlavnej protagonistky a popripade tanecnej skupiny ktorej popularita pomaly upada pod jej solo tienom. No je tu zopar peknych hororovych scen, daju sa vsak spocitat na prstoch jednej ruky - vacsinou vidime tancujuce a spievajuce teensky. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama