Reklama

Reklama

Overpopulation: The More the Merrier?

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Animovaný
Nizozemsko, 2010, 2 min

Režie:

Rixt Singelsma

Hrají:

Rixt Singelsma (vypravěč)

Obsahy(1)

Rixt Singelsma prostredníctvom animácie doloženej štatistickými faktami poukazuje na problematiku preľudňovania. Príbeh začína rokom 1950, keď sa narodili jej rodičia a na svete bolo 2,5 miliardy ľudí. Keď o 35 rokov prišla na svet ona, ľudí bolo už dvakrát toľko. Rixt hovorí o ekologických katastrofách zapríčinených populačnou explóziou. (whack)

(více)

Recenze (5)

whack 

všechny recenze uživatele

Rixt Singelsma v tejto svojej prezentácií predstavuje populačnú krivku, ktorá nezastaviteľne strieľa do výšok. Na príkladoch ukazuje dopady a neudržateľnosť tejto explodujúcej populácie. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kurevsky depresivní video. Vlastně je to děsivější než většina součastné hororové produkce (ten strohý komentář!). Nejde o to jestli jsme v prdeli, ale jak dlouho v ní vydržíme než se udusíme plyny. Vlastně moment... není to že umřeme dobře? A nebo, neměli bychom se, jako každá správná bakterie snažit najít další místo k životu? ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

To, že Země je přelidněná a zdrojů je nedostatek není novinka ani pro svět, ani pro mě osobně - základní školu už mám pár let za sebou. A bohužel tenhle film mi nic jiného než "máme tu problém" neřekl. Alespoň že my Češi nejsme k tomuto problému hluší a svým dobrovolným vymíráním přispíváme k jeho řešení. Jen doufám, že nás v tom ostatní hráči, jako třeba Indie nebo Čína, nenechají samotné. ()

Reklama

Reklama