Reklama

Reklama

VOD (1)

Bobby (Peter Facinelli) je newyorský kapsář, který se jako burzovní makléř poflakuje po městě. Osud ho ale svede dohromady se spravedlností, když se snaží ukrást odznak newyorskému detektivovi (Michael Madsen), což hrozně naštve jeho zlomyslného a manipulativního překupníka (Vincent Gallo). Při hraní nebezpečné hry na kočku a myš se Bobby žene do ještě větší výzvy: nedávno jednu noc strávil s Lucy (Jaimie Alexander). Tři měsíce po jejich vášnivé aférce musí Bobby čelit skutečnosti, že Lucy je těhotná. Náhle se v jeho životě střetnou dva zcela odlišné světy a Bobby tak musí přehodnotit svůj dosavadní život plný chybných kroků. Ve městě, kde býval dříve neviditelný, je nyní velmi na očích a jde po něm policie. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová romanťárna řízlá zlodějskou kriminálkou. Nci zvláštního, už vůbec překvapujícího a třeba závěr je hodně předvídatelný, ale na druhou stranu vah se dá položit příjemná stopáž, slušné tempo a celkem solidní obsazení. Je sice fakt, že bych si dokázal v hlavní roli představit někoho lepšího, než teplopíra z Tvajlajtu, ale zase tak moc mě neiritoval, v čemž výrazně pomáhalai Jaimie Alexander, která mě prostě baví, a vlastně i Michael Madsen, který tu má sice jen pár štěků, ale i tak potěšil. 65% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který začíná plánováním potratu, takovéhle originály se mi líbí. Oba hlavní představitelé byli sympaťáci a přála jsem jim šťástaný konec. Klasická poslední zlodějská akce se zvrhne jinak než je obvyklé, čímž z tohohle klišé dělá něco víc. Navíc se oba chovají velmi uvěřitelně, jsou naštvaní, když mají důvod, chovají se krutě, i když důvod nemají, jsou zmatení, soucitní, zamilovaní. Prostě paráda. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nečekaně vtipné a svižné krimi. Hlavní hrdina je sympaťák, co sice nehraje ničím jiným než úsměvem, ale sedí mu to. Na slečnu se pěkně kouká a Michael Madsen je na podobné role jako stavěný. Celkově obsazení je velká neznámá pro mě, ale všichni mi skvěle sedli do rolí. Zábavná věc, která sice není ničím výjimečná, ale příjemně a rychle uteče. Klidně bych to mohl vidět znovu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ta část, kdy Bobby plení ulice, je opravdu výtečná - vtipná, rychlá, dobře sestříhaná, akční. Pak ale nastupuje prvek romantiky, morálka, zodpovědnosti, a celé je to v háji (jsme zase v zaběhlých kolejích). Skvěle provedenou zlodějinou mi to dost připomnělo Kapsáře. Od poloviny filmu jsem měl nevím proč za to, že Jaxe hraje skvěle namaskovaný Woody Harrelson (ve skutečnosti je to Vincent Gallo). Druhý zhlédnutý film v krátké době s Michaelem Madsenem (toho chlapa nemůžu vystát, herecky mu nevěřím ani půjčený brejle). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Romantická jednohubka, ktorá na prekvapenie pobaví. Má dobrý dej, spád, zaujímavé zauzlenie a skvelé vyriešenie prekérnej situácie. Dramatická zložka je doplnená interestantným romantickým prvkom dvojice, ktorá mi neprišla dvakrát atraktívna, ale chémia tu nejak fungovala. Hoci nejde o veľkohollywoodsky trhák, zaujme dostatočne. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v New Yorku, na Manhattane a v štáte Rhode Island. (MikaelSVK)
  • Počas jedného z rozhovorov prirovná Tom Edwards (William Forsythe) Nicka Sullivana (Michael Madsen) k "Drsnému Harrymu", čo je odkaz na rovnomenný film s Clintom Eastwoodom z roku 1971. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama