Reklama

Reklama

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja to už ani nemám chuť komentovať. Taká otrepaná zbytočnosť, je tu všetko možné found footage klišé, ale bez nápadu, napätie nikde, ľakačky žiadne. Zase priblblá partia "ghost hunters" v jednom dome, zase nakrúcajú, ale je to také nezaujímavé, že aj s rýchloposuvom je to problém dopozerať. Občas okolo prejde "dolámanou" chôdzou skrvavený duch, ktorý však absolútne nedesí. A to je asi tak všetko, čo pripomína horor. Tých 70 minút bolo ako večnosť! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi snímky ve stylu mockumentary a found footage, možná vám to nebude vadit, ale já mám prostě pocit, že snímek „Episode 50“ je jeden z těch, které jsou jednoduše zbytečné, protože akorát dokola omílají to, co již bylo řečeno. A i když je zde nějaký relativně dobrý nápad, tak se z něj nakonec stejně nepodařilo nic vytěžit a je to jen mlácení slabými pěstičkami do prázdna. ()

mackey 

všechny recenze uživatele

Boha jeho. Tohle rozhodně nejsou další Grave Encounters. Vůbec nejhorší na tomhle filmu je to, že není vůbec (a tím myslím ani trochu) strašidelnej. Herci se chovaj jak na Matějský, takže jediný, co pobavilo, byli pošahaný černoprdelníci. ruce pryč, zbytečná ztráta času. ()

Reklama

Reklama