Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ami a Hiroši jsou sourozenci. Sourozenci se ovšem nestali při narození, ale když se jejich rodiče vzali. Tihle dva bydlí pod jednou střechou. Hiroši studuje na Tokijské univerzitě a Ami je zatím na střední škole. Jednoho dne jejich rodiče odjedou na pracovní cestu a nechají je na pár dní doma samotné... (Zíza)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Příjemný příběh ze života okořeněný o sexuální napětí, které by se dalo na začátku filmu krájet. Konec je hodně beze slov a pár náznaků, takže vypadá nedotaženě, možná odfláknutě. Ale celkově velmi podařený snímek, který má jen 75 minut, takže ho člověk slupne jako malinu. Titulky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti predchádzajúcemu filmu zlepšenie. Ale stále je to taký balans medzi tým, či to chce byť umelecké alebo divácky zábavné. Film je spravený dobre. Chybou je, že aj napriek sympatickým hercom k nim nemáme možnosť preniknúť. Je to pocitovo veľmi chladný film. Dokonca aj erotické scény, ktoré by mohli vytvoriť aspoň emóciu intimity a dôvery sú len akýmsi obtieraním sa. Zatiaľ mám z Jamašitovej tvorby strašne zmiešané pocity. ()

Jíha 

všechny recenze uživatele

Škatulka "komedie" úplně nelže - stejně jako u slavnějších režisérových filmů nezúčastněně sledujeme postavy, jak nevědí, co se sebou, takže radši nedělají nic moc, a hele, ono je to docela vtipný. Jenomže Cream Lemon je hlavně napínavý erotický drama! Kdybych to neviděl, tak bych tomu nevěřil. Jedinečný dílo jedinečného tvůrce. 90 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Nenápadné drama o erotickém sblížení nevlastních sourozenců ústící do těhotenství, s nímž si nevědí rady. ()

Reklama

Reklama