Reklama

Reklama

6 kroků od sebe

  • Česko Six Degrees (festivalový název) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Film je inspirovaný Milgramovou teorií "Šesti stupňů odloučení", která předpokládá, že jsou všichni lidé na světě spojeni řetězcem šesti sobě navzájem známých osob. Tvůrci se snaží rozklíčovat tento řetězec mezi dvěma náhodně vybranými protagonisty - Martynou, mladou polskou punkrockerkou z Waršavy a Marcem Antoniem, farmářem z malé vísky v Mexiku. Jedná se o road movie plnou rozmanitých míst, životních stylů a postav. Nahlížíme v ní na každodenní životy obou hlavních představitelů a snažíme se odhalit, co skrývají pod svými všedními maskami. Nenacházíme v jejich touze po lásce, přijetí, kariéře, přátelství a spořádaném životě tak trochu sami sebe? (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Christissimo 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad! Asi se moc soustředí na životy jednotlivých aktérů nijak nesouvisející s experimentem, nejspíš chtějí hrát na city, ale nevadí mi to. Každopádně se povedlo, teorie se potvrdila, film působí líbivě, dobře se na to kouká.. Ale muselo to stát šílený prachy... ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

nápad funguje.. jenom škoda, že po emočně nestabilní punkerce a sympatickém truhlářovi - emigrantovi, už nikdo opravdu zajímavý nepřijde... ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nápad a tvůrčí entuziasmus je obdivuhodný, finanční infuze a uslzená dramaturgie HBO už méně. Nepodlehnout tomu je vlastně strašně těžké. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama