Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako čtyřková akční zábava. První útok a útěk metrem na výtečnou, stejně tak vnitřek lodi a atmosféra. Na rozpočet naprosto vymazlené efekty, masky a desing. Navíc se Grillo stává jakousi dvd béčkovou jistotou, plus navázání na první díl zahřálo u srdce. Jenže po přesunu do džungle které předchází naprosto nesmyslná smrt syna hlavního hrdiny se to změní ve vteřině v brutální céčko plné těch nejstupidnějších možných dialogů a zvratů a finální řežba už s dechem nestačí a občas ty CGI efekty a rádoby melodramatické scény vyvolávali neskutečné záchvaty smíchu. Kdybych se předtim zhulil, jednoznačně bych se udusil. Jako by první polovinu točil schopný režisér a v půlce natáčení dostal lehkou mrtvici a zbytek filmu dotočil s pěnou u pusy, lízátkem a retardovaným úsměvem ve tváři. Ze čtyř hvězd sem potom padal strmým pádem, který se tak tak vrátil zpátky na tři * a to jen díky finálním scénám v titulcích, kdy sem si uvědomil, že si z toho tvůrci aspoň dělali srandu. První polovina naprosto senzační, druhá absolutní haluz plná příšerných dialogů a děsivého neherectví Piko Jauwajse.50%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vidím to na guilty pleasure roku. Už původní Skyline mě bavil nad poměry a to i navzdory mizernému hodnocení. Dvojka jde ale ještě dál. Už to není vůbec komorní scifko, ale vlastně docela epickej béčkovej blockbuster, kterej si na nic moc nehraje, ale dokáže velmi dobře bavit a díky neustálým změnám prostředí nenudí. Zatímco první díl se odehrával po většinu času v jednom paneláku, ve dvojce jsou postavy naopak neustále v pohybu. Pořád se tam střílí, někde něco bouchá, furt se někam zdrhá. Do toho Iko Uwais se svým bojovým uměním, takže ani o kontaktní souboje není nouze. Je tam hodně vcelku kvalitního a barevného CGI. Celkově art design emzáků mi sedl a je za tím vidět dost práce a nápadů. Yea, je to kravina, ale je to třeba daleko větší zábava než mega vážně se tvářící druhej Den nezávislosti (sry, Rolande). Tvůrci si toho jsou pravděpodobně i vědomi, protože proč by tam jinak na závěr cpali nepovedné scény (vždyť to není komediální film). Za mě tedy dobrý! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som nevidel, ale mal som k dispozícii túto časť, tak, že na ňu mrknem. Príbeh ma vobec nebavil, asi hlavne preto, že bolo v ňom veľa hluchých miest a niektoré sceny, tu boli, len aby to vyzeralo čo naj akčnejšie, ale či to tak bolo, nech si zhodnotí každý sám, no podla mna , bolo to len tak na oko. Film ma aj sľubne momenty, hlavne keď sa ocitneme v Indonézii a na pomoc prídu ich veľké esa a teda vo finále sa krásne ukázali, to bolo komfortné. Kvôli boju muža proti obludám z vesmíru, to vytiahol film na 3*. Masky boli niekedy dosť pôsobivé, ale vadilo mi, že sa film tváril strasne megalomansky, keby sa z toho trocha ubralo, myslím si, že film by bol oveľa strávitelnejši a hádam ani ten hlupucký príbeh by tak nevadil. Rozhodne pôjdem i do jednotky, hádam ma v niečom i prekvapí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nelehké hodnocení. Bohové vědí, že mám zvrhlý vkus. Že miluju pokleslý brak. Že mám zvráceně rád špatné a levné filmy a la Asylum. Že se šťastně tlemím tam, kde se suchopárně-intelektuální divák chytá za hlavu a řve "no to snad proboha ne!". A tahle filmová halucinace je fakt prvotřídní bizár, ještě šílenější (i epičtější) než první Skyline. Invaze "sklízečů" lidských mozků na Zemi pokračuje a absurdita vévodí všem scénám i dialogům. Jedním z početných zlatých hřebů tohoto opusu je třeba závěrečná kung-fu řežba s emzáckými kyborgy na území indočínského opiového kartelu, točená ovšem v jávském chrámu, s mými oblíbenými jávskými řežebnými trpajzlíky Jajanem a Ikem. Především se ovšem dozvíme proč (a kým) byl vlastně stvořený člověk, nebo že modrá není dobrá. Extrémně výživný scénář by mohl sloužit jako psychiatrická diagnóza a poukázka na doživotní pobyt v pakárně. Ale na druhou stranu mě neskutečně štvala a otravovala naschvál rozskákaná ruční kamera, která bohužel vyvážila předešlé plusy. Jsem zvědavý na trojku s onou sexy orientálkou v roli Rose. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama