Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o pokračování filmu Skyline z roku 2010. Mimozemšťané - emzáci pasou po lidském mozku, který vtipně používají. Napadnou samozřejmě Los Angeles. Zápletka by vystačila sotva na večerníček - hlavními postavami jsou Mark a Trent, otec a syn. Syn zmizí a otec ho jde hledat a zachránit. Zachraňuje i další postavy a objeví se několik modelek (Bojana Novakovic v roli Audrey). Ve filmu chybí humor a po chvíli mu dochází dech. Ocení ho asi fanoušci počítačových vesmírných bitek, ostatní asi nechá "venku" . Film je zajímavý tím, že se můžete bez studu oddat chlípné béčkové zábavě. Škoda- film měl velký potenciál rozvést chytré myšlenky. Měl b se spíše jmenovat Beyond good. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené pokračování nenáročného Skyline. Solidní efekty, gigerovské interiéry kosmické lodi, sběr lidí, vytrhávání mozků a snaha nejen přežít, ale i nepřítele zničit. Samozřejmě scénář je naivní, ale současně nabízí napínavou akci. Netřeba se pozastavovat nad drobnostmi, jako je nezničitelný Mark běhající a skákající s propíchnutou nohou coby kamzík alpský. A závěrečný souboj? Jakoby vypadl z japonských monstrfilmů, jen je třeba při střetu červené a modré fandit jiné barvě, než ve Star Wars. Zábavné, oddechové a odsýpající. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

No to byl náser kurva! Nikdy by mě nenapadlo, že lze spojit bojová umění s alienama. Choreografie bitek perfektní, jsou to jatka, i když soubojů tolik není, tak ty které tu jsou, působí dynamicky, atraktivně a jsou přehledně natočený, kinetickou kamerou, takže adrenalin se doluje v neustálým tempu. Iko Uwais čim starší, tim více charismatu a Yayan Ruhian úplnej buldok s mačetou, Grillo si roli užívá a dává ze sebe maximum. Souboje maj brutální kadenci a ke konci se dočká divák i godzilla fightu mezi emzákama, který tam praktikují MMA prvky! Pak tu je spousta efektovejch akcí, destrukce, exploze..působí to levněj s vizuálem, a i když se jedná o zábavnej trash, děj působil logicky, něco jsem se dozvěděl o fungování těch emzáků a o co jim jde. Postavy sice ploché, dialogy však dostatečné a divák má šanci si k nim vytvořit vztah. Hudba hraje v jednom kuse, nadupaný instrumentálky, a co ještě musim pochválit, tak důvody proč se souboje odehrávaj, je to malej detail, prvek ale potěšil :-) prostředí chrámu oku lahodící. Takže dost nadhodnocuju, jelikož jsem se však bavil po celou dobu, mnohdy se smál a kochal se výbornou akcí (a vlastně, vidět po boku Ruhiana, Grilla a Uwaise je prostě zážitek), musim dát plné hodnocení. Nasmál jsem se i během titulků, nepovedné záběry či koniny během natáčení :-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo sa mi na filme páčilo? Veľmi rýchly nástup hlavného deja a niekoľko pekných akčných scén v boji s mozgo-žrútmi. Pravdepodobne by celý film bol lepší, ak by sa človek bol schopný do deja filmu sám importovať ako jedna z postáv, ktorá sa bojí o svoj mozog. Ale aj tak je rovnako dobrý, ako prvý diel tohto sci-fi (Skyline). Celkom sa mi páčil dizajn mimozemšťanov, hoci často vykrádal iné lepšie sci-fi z minulosti. Medzitým sa nám dostane dostatok prime záberov trhania mozgu z hláv, detí z materníc, miech z chrbtice, údov z tela či vytrhávania čriev do okolia. Komu nevadí gore a absencia nejakého hlbšieho zmyslu toho filmu, ten bude vo svojom živle. A k tomu film celkom dobre vyzerá vizuálne, takže ak priehrštie CGI krvi a mozgovomiechového moku lietajúceho vzduchom je to, po čom túžite, budete určite nadšení. Aj ja som sa na to vlastne pôvodne tešil. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama