Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1979 se nad Ukrajinou objevilo UFO a zanedlouho bylo sestřeleno. O 30 let později se celý svět stává terčem záhadných teroistických útoků. Dvě agentky jsou vyslány, aby zjistily co za tím stojí a odkrývají tak globální spiknutí. (LordBeeDoO)

Recenze (13)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Tradicne becko, ktore neoslni ani nametom, ani spracovanim. Mnohe strihy su totalne sialene, pomaly som cakal, ze medzi jednotlivymi scenami sa zrazu objavi reklama. Jedine stastie spociva v relativne slusnych bojovych zaberoch, kde sa dve agentky predhanaju, ktora odovzda viac kopancov. Na film ako celok sa vsak da pozerat, je vhodny napr. na nejake to vikendove popoludnie. 35%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Totálně obyčejná katastrofický akční thriller, který je dost místama srandovní at omylem nebo naschvál. Tohle je typ filmu na který do týdne zapomenu protože uvidím jistě daleko lepší katastrofický filmy než je tohle. Co k tomu říct dál? Ono upřímě není co dodávat. Je to film který si snaží vydělat, je tu plno nesmyslů, špatných herců(včetně Paula který tu není zmíněný), a laciných triků. Ale aspon jsem se jakž takž bavil, hlavně při bojových scénách která byly neuvěřitelně špatně natočené a o choeografii nemluvím. ()

Reklama

Swifft 

všechny recenze uživatele

Již na začátku fimu, při pronásledování Ufo bych řekl, že kameramani neodvedli moc dobrou práci.... chvíli vidíte ufo, chvíli letadlo a celkově zmetené pronásledování diváka moc neuchvátí, spíše na začátku filmu dost odradí. A i nadále neodvádí kamera nijak extra dobrou práci. Na kameru ale rychle zapomeneme, když zjistíme, že "zvláštní" efekty, hlavně výbuchy, jsou jak z první série Star Wars. Celkově na filmu mohl režisér Ivan Mitov zapracovat více, ale jako jako Cčkovej "sci-fi akčňák" na volnou chvíli to ujde. Celkové hodnocení filmu: 4/10. Nejlepší scéna filmu: Striptýz Ekaterina Dimitrova (Michelle Lee), když se prvně potká z Lilu Adams. Nejlepší hláška filmu: Po tom, co Lila Adams (Sarah Brown) borcovi rozmixuje ruku v mixéru: "Nedráždi mě, já se vyznám v kuchyni" je prostě výborná. Pochvala: Pro Sarah Brown a Michelle Lee za pěknou práci nohou v soubojích. Něco k zamyšlení: Kdo byl na začátku filmu tajemný prodejce v základně na Antarktidě a kam se poděl? Prosím o doplnění infa o filmu: Délka filmu: 84 minut Režie: Ivan Mitov Hráli: Adrian Paul, Sarah Brown, Michelle Lee, William Hope, Vladimir Kolev, Jivko Juranov, Kitodar Todorov, Zahari Emilov, Niki Iliev a další.... ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová akce v čele s alternativou Xeny v kombinaci s alternativou Lucy Liu. Prázdné dialogy se střídají s akčníma mlátičkama s dynamickou hudbou. Film má celkem svižné tempo a i když se nedá považovat za žádnou špičku kinematografie, vcelku dokáže pobavit a ukrátit dlouhé chvíle, tak proč ne .. Cčko je to obstojné. ()

ellysium 

všechny recenze uživatele

Film je velice průměrný a kdyby ho tvůrci nazvali Žhavá fúze,nic by tím nepokazili.Hlavní hrdinky se spíš vyžívali v striptýzových scénách a pěkně jim klapalo,jako zkušeným štětkám.:-))).Celý děj byl plný akce,kromě těch tanečních kreací lehkých děv,ale ten závěr byl totálně o ničem a žádná vítězná řežba na konec se neodehrála,takže film ve své podstatě vyznívá,jako pěkně nelogická blbost.Tři hvězdy dám jen za ty striptýzové vložky... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama