Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Klajnik 

všechny recenze uživatele

Účinkující jsou spíše fanoušky filmu, kteří se sami pasovali na kritiky. Kritik však musí umět v díle číst (viz. jejich bezradnost u Beau is Afraid) a snažit se býti konstruktivní. Před mnoha lety jsem díky nim pronikl hlouběji do kinematografie, ale když se na jejich názory dívám nyní, tak vidím jen unavené zakonzervované chlapy, kteří přeceňují průměrnost a často nejsou schopni číst složitější díla (třeba Lighthouse), načež ani nedocení jejich kvality. Sestava: Cival a Hlad jsou úplně vyřízení. Rimsy a Imf maj lepší vhled a umí díla lépe analyzovat - jen to zrovna nejsou zábavní patroni. Přesto si myslím, že když začnou něco víc rozpitvávat, můžou něco podstatného vystihnout a narušit jinak setrvávající vágnost. Jelikož pořad natáčí večer, tak by se někteří členové raději věnovali něčemu svému. Moderátor Cival tedy v takové případy buď odchází z místnosti nebo začne dotyčného popohánět, ať to zkrátí. Když se mu třeba názor druhého nezdá, tak do toho začne skákat a cpát mu svůj vlastní. O úrovni pořadu to mnohé vypovídá. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

v současnosti nejlepší pořad o filmu a naštěstí není na rozdíl od pokusů z televize jen reklamou českých filmů, ovšem pořád to rozhodně není nejlepší, například rozhlasové Odvážné palce nezměrně vládnou mocnou silou, ale změnit k lepšímu by stačilo málo. A udělejte jednou nějaký speciál. PS: Kurva chlapi, když už máte na stránkách dost drze napsáno "Největší filmový magazín" tak by bylo záhodno recenzovat většinu filmů, které jdou do kina a ne jen pár největších spektáků a filmů od Magnuska a Trošky. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Napěchovaná sestava, spory o Cherry a Batmana, Béla Tarrr s jezevcem na tankeru, Logan vs Kozub a jděte do prdele a mezitím nám přisypte na hero hero. Od covidu návyk. Už teď legendární, držím palce, ať to šlape co nejdýl. A na ty dobré tipy fakt dám :) 200. výročí bylo moc fajn, i jindy jsem se párkrát neudržel smíchy nejen v tramvaji. Relax, který se nebere smrtelně vážně, na rozdíl od filmové tvorby, kterou smrtelně vážně bere, a to je taky dobře :-) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Pokaždé napěchovaná sestava, pokaždé chybí mistr Karel (teď už i výřečný Imf), ale nikdy nechybí cynický Mr. Hlad, protivný Cival, jezevcovitý Rimsy aka Rimjob a chudák Do-oD, kterej dostává akorát kouř. Neposlouchám to ani tak skrze jejich dojmy z filmů jak pro jejich chemii. Když nechybí ani tanker, tak je to lepší jak Logan. 5* a.k.a 100% za tu filmově-žurnalistickou elitu! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama