Reklama

Reklama

Goyangyi : jookeumeul boneun doo gaeui noon

  • Jižní Korea 고양이 : 죽음을 보는 두 개의 눈

Obsahy(1)

Horor s pochmúrnou atmosférou najskôr opisuje príbeh trýznenia domácich maznáčikov. Mačky sa tentokrát pomstia tým, ktorí sa o nich nestarajú a nesnažia sa s nimi vybudovať vzájomný vzťah. Postupne sa však ukáže, že nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá... (*CARNIFEX*)

Recenze (28)

iamek 

všechny recenze uživatele

The cat je sice naprosto klasický asijský duchařský horor, ale díky fantastické atmosféře a dojemnému konci nenudí ani vteřinu. Většina duchařských scén bylo povedených a strašidelných, ale u asijských duchařin začínám mít jeden velký problém. Připadají mi všechny stejné. Od lekaček, hudby až po závěrečnou pointu. Naštěstí jsou kvalitou pořád někde jinde než zbytek světa, tak proto dávám větší hodnocení než si film zaslouží. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní korejská duchařina.Řekl bych,že originální,pěkně natočená,s hutnou atmosférou podpořenou skvěle se hodícím zvukovým doprovodem.Skvělé propojení světa lidí,koček a nadpřirozena.Navíc atmosféra byla místy opravdu dost mrazivá a do toho ty šílený kočky a přízrak malé holčičky.Po těch duchařských sračkách co na nás Asie jednu dobu chrlila je tohle opravdu nečekaný a příjemný překvapení.Tenhle film ve mě jen utvrdil,že kočky jsou prostě pekelný stvoření a vím,že kočku si nikdy nepořídím :-) Doporučuju všem co sjíždí duchařský filmy. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Štandardná duchárinka, ktorá zaujme predovšetkým prítomnosťou mačiek, a to je vlastne aj to jediné, čo je tu ešte neopozerané. Ale musím povedať, že mi to vôbec nevadilo. Napriek zjavnej neoriginalite príbehu tu totiž funguje všetko. Už približne v polovici by som nedokázal porátať, koľkokrát som vyskočil z kresla. Ja tie šoky milujem! Ku koncu sa to však upokojilo a dojemné rozuzlenie už za veľkú pozornosť nestojí. Ale páčilo sa mi to, pozerať to v noci, to je bomba. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ztotužňuji se s uživatelem Riccim, který mi i tenhle film doporučil. U filmu s kočkama jsem se nijak extra nikdy nebál přeci jenom když jsem viděl horor s kočkama tak většinou spíše útočily na lidi. Tady ta duchařina mi ale slibovala dlouhovlasé Japonky která rádi straší. A taky že jo. Film jsem si pouštěl kolem 23 hodiny a teda měl jsem co dělat. už v prvních 15 minutách jsem se nepříjemně lekl(a já blbec mám jeden reprák pár centimetrů nade mnou), a takhle se film veze celou dobu. Příběh je jalovej ale lekací scény i když jsou sem tam předvídatelný jsou v pohodě a dokáží vystrašit(viz. scéna kdy je duch pod postelí). Na celej film se mi dobře koukalo. A jelikož nemám kočiček nějak dost tak si jdu zahrát Calling:-) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Nejsem hororový fanda, takže jsem jich v životě moc neviděla a asi i proto se bojím u každého. Tady jsem se bála jenom ze začátku. Pak už byl děj naprosto předvídatelný. Žádná překvapení a šoky se nekonaly. Vždycky jsem věděla, co v následující minutě přijde. Řekla bych, že tenhle fakt je u hororu poněkud nepatřičný. :^) Při zapnutí DVD jsem našim čičinám vyhrožovala, že půjdou spát na balkón. Po skončení jsem je uklidnila, že můžou zůstat v naší posteli. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama