Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Seriál o nesympatických ukňouráncích a arogantních debílcích, kteří hrají jako mongoloidní opičáci po transplantaci mozku. Náznaky nějakého herectví žádné, jediný, kdo nepřehrával, byl Zachary Levi, který se tam objevil asi tak na pikosekundu. A nezachrání to ani ten buřt z Epic Meal Time ani fakt, že mi obě hlavní hrdinky dělají těsno v rozkroku... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série poměrně hezky natočená, snad až na předposlední díl, to jsem vůbec nepochopil. Mírně řečené odfláknuté. Johanna Braddy je vážně kus a zbytek praštěného týmu je hodně v pozadí hlavní dvoky. Prý se dokonce vzali WTF ? Seriál je však chytlavý 4* Druhá série spíš otravná až na poslední díl. Trošku to tvůrci sprznili. 3* ()

Reklama

misik95 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný, ale dodíval jsem se na to jen proto, protože jsem hráč, i když v seriálu se v podstatě moc nehraje. Myšlenka parádní, ale ten výsledek mě moc neohromil. Hlavní postva mi není nějak moc sympatická, za to záporák The Law se mi zamlouval mnohem více spolu s Tedem Wongem. Nemluvě o překrásné Jenny Matrix. 55% ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Mně se prostě hrozně líbí nápad spojit klasické americké teen high schoolovky s pařanstvím. Zatímco v "normálním světě" by taková Jenny vypadala jako obltoustlá brýlatá pařanka, tady je nejvíc sexy babe - protože nejlíp paří. Milá osůbka je zde Ki, která programuje i děti pro děti, místo subkultur tu máme drifťáky, FPSáky; no a máme tu i tajné sny o bytí nejlepším DXMistou :-) Myslím, že tak dobrý nápad lépe zpracovaný mít nemůže, ale právě kvůli tomu nemůžu dát 4 nebo 5 hvězd - protože s Oscarovými velkofilmy se to prostě (co se zážitku a zanechaném dojmu týče) srovnávat nemůže. Ale jinak fakt fajn! :-) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Community pre Youtube generáciu. S kolísavou kvalitou humoru (hlavne prostredná séria je dosť veľkým úpadkom kvality), s relatívne vydarenými trikmi, viacerými obstojnými nápadmi, so slušne písanými vzťahmi a hlavne s prekvapivo funkčnými emóciami a to hlavne ku koncu. Sem tam sa zadarí aj vydarené cameo. Z námetu sa dalo vyťažiť určite viac a vedel by som si predstaviť remake alebo pokračovanie bežiace na komerčnej tv. Príjemné dojmy zo záveru naviac len tak nevyprchávajú a dávajú zabudnúť na hluché miesta 70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Matku hlavní postavy Briana D hraje ve skutečnosti muž. (Alpachino)
  • Videohra, kterou hrají postavy v seriálu, má název "Field of Fire". Jedná se o smyšlenou videohru napodobující známé tituly "Call of Duty" a "Battlefield". (folkos)
  • Jeden ze spoluhráčů Briana D (Josh Blaylock) má nick Jumpin' Jacks (Joey Scoma), čímž film odkazuje na postavu ze hry "League of Legends" jménem Jax a jedna z jeho schopností je právě skok. (Harroc)

Reklama

Reklama