Reklama

Reklama

Metal Creepers

všechny plakáty

Recenze (5)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nepochopím jak mezi snímky Brutal Relax ( 2010 ) a Fist of Jesus ( 2012 ) mohl natočit A. Cardona takovou chujovinu. Evidentně mu chyběl kolega David Muñoz. Tohle mi nepřišlo vůbec vtipný a ti polozmrdi vylejzající z členů kapely byly docela tragičtí. Nebýt trochen gore a music tak je to odpad jak vyšitej. Od tohodle ruce pryč. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kousky od Eskoria Films mají různorodou kvalitu, ale jedno mají společné, ti Španělé jsou prostě MAGOŘI…Asi nejvíc se mi zatím od nich líbil Brutal Relax (2010) a nic jiného ho zatím nedokázalo překonat. Ani tento gore masakr v kombinaci s luxusním hudebním (metal) doprovodem se mu nemůže rovnat. Především pak speciální efekty (potažmo hlavně gore) mají hodně průměrnou úroveň. Co se příběhu týká: manažer ukradne pro svou kapelu „ďábelský svitek“, který jim má dopomoci k lepším výkonům – no a my uvidíme, že to skutečně funguje (akorát „vedlejší účinky“ nemají moc dobrý vliv na lidské zdraví), po hudební stránce určitě…50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kraťas v štýle Gremlins, ale značne krvavejší a sprostejší. Niekto toto rád a to dosť. No akosi medzi nich nepatrím. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Španielsky gore srandisti ma opäť presvedčili aj keď to tentoraz nie je primárne zamerané na zbesilé masakrovanie. Šialený hudobný producent získa nejaký satanistický zvitok a "úžasná" osemdesiatkovo priteplená metalová kapela nahrá podľa neho song. Je to doslova diabolská pesnička, pretože behom hrania vylezú z muzikantov pekelné príšerky ktoré rozpútajú svoj metal! Akýsi kňaz, kríženec Rasputina a Roba Zombieho sa ich pokúsi spacifikovať, ale zhorí na škvarok a mäso z neho opadne ako saláma z letiaceho chleba. Štýlová hororová groteska, pre mňa všetko čo potrebujem. ()

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

Stalo se nevyhnutelné - nenasytnost hudebního průmyslu zničila svět. Tlupa zrůd získala mocný magický spis. Nechutné glam metalové zrůdy za své rouhání však záhy zaplatí životem, když je posednou nehezcí, a však hudebně nadaní hoši z nižší dimenze. Pekelní hudebníci změří síly, mimo jiné, i se ztělesněním čistého zla - hudebním manažerem s přehazovačkou. Film, který začíná detailním záběrem na punčochy s podvazkovým pásem, prostě nemůže být špatný. ()

Reklama

Reklama