Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katolícky kňaz sa snaží vyliečiť svojho 13-ročného mladšieho brata Jimmyho, ktorý je posadnutý diablom. Posadnutosť je však taká silná, že mu už niet pomoci, a tak ho zatvoria do ústavu pre duševne chorých. Jimmymu sa odtiaľ čoskoro podarí ujsť spoločne s armádou detí, ktoré zdieľajú jeho vražedné túžby. Spolu začnú unášať ľudí z mesta do opusteného zámku, ktorý je plný podzemných tunelov s mučidlami. Medzi unesenými je aj katolícky kňaz, doktorka, učiteľka a dokonca aj Jimmyho matka. Kto z nich má šancu prežit? (kubqo)

(více)

Recenze (38)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dopálené mladé chlapčisko posadnuté zlými silami utečie pred snahou svojej rodiny o záchranu, vytvorí si z niekoľkých miestnych detí grupu pomocníkov a v opustenej veži si zariadia mučiareň. Tu sa hrajú so svojimi obeťami a následne ich posielajú na večný odpočinok. Podľa mňa ide o vcelku vydarený, ale zároveň aj dosť rozporuplný horor - na jednej strane je fakt temný, skoro až desivý, slušne natočený, bizarný, napínavý, krvavý a schopný rozpútať atmosféru, ako by na človeka liezla mrazivá nočná mora. Ale na druhej strane je až prekvapivo občas úsmevne blbý, lacný, zmätený a nedotiahnutý. Tomaselli má bez pochyby talent a potenciál odpáliť v hororovom žánri pravú bombu, no ešte chvíľu si na to asi bude treba počkať. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá amatérská pičovina určena výhradně narušeným narkáčům jako tuhle Smaženic. Je až zarážející, že něco takového nezůstane někde v honící sekci slavné Assbukové skupiny Dement CZ/SK, a narazíte na to i v běžné distribuci. Takže netrpíte-li diagnostikovanou poruchou osobnosti, kterou sveřepě léčíte pravidelným čicháním průmyslových rozpouštědel jako náš milý eskapistický pacient Mojmír, doporučuji si místo toho raději zpola rozmrazit kus vepřové flákoty, pocákat ji kečupem a hodinu a půl ji chaoticky přesouvat po kuchyni. Bude to daleko mrazivější a mnohem větší džalo hárdkór než tohle přiblblé a trapné domácí video a strach z toho, že si uděláte na lince pěkný bordel, vás naprosto ochromí. Prostě takový Birdman pro feťáky a psychotické socky, dost se divím, že to chybí v letošních osralových nominacích. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nečekejte nějaký oplzlý "torture-orgie", jak jsem čekal já ... a pak jsem si musel zvykat na úplně jinej styl hororu, než na jaký jsem byl připraven. Ale časem jsem to začal pobírat a líbilo se mi to. Přišlo mi to takový trochu celý nostalgický, nevím, jestli to měli tvůrci v plánu. Asi neměli, ... Je to takový hodně "oldschoolový" jako by točený někde Itálie/Španělsko začátkem 80. let. Jsou tam určitý věci výtečný (kamera, vizual !) a určitý dost nic moc (třeba právě gore triky). Celkově to ale vytváří atmosféru ponurosti, strachu a zla. Pomalejší tempo, se střihem a návazností scén se nikdo moc nepaplal, ale to je právě to, co mě na filmu paradoxně zaujalo ... Po dlouhé době dost dobrej tradiční, neexploitační (no i když ...) horor v přítmí a skvěle "stavěných" prostorách. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem nějakou super prasárnu a dostal jsem průměrnou prasárnu. Tím není myšlena kvalita filmu, ale kvalita gore a podobných věcí a ta je na průměrný úrovni, ale dá se to. Nic přelomovýho se tu pro znalýho člověka nenajde. Samozřejmě, že příběh je pak totálně dementní a slouží jenom aby vysvětlil proč tam jsou ty masakry. Každopádně dejte bacha na psychotický ďáblem posedlý zfanatizovaný parchanty! Jo a název filmu je poněkud zavádějící zdá se mi. Aspoň teda pro mě. Takže celkově těsně nad uspokojivým průměrem.55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No já nevím, já tyhle low low low budget horory příliš nemusím. Torture Chamber má sice slušnou kameru,zajímavé prostředí a Oldschool inspirace jde cítit z každé minuty, ale jakmile příjde na scénu gore či nějaký hororový prvek, tak to celkem pokulhává. Námět je sice obstojný, ale nedostal právoplatné zpracování, což mi nedovoluje jít výše než přes 3*. Hodně mi film svým pojetím i lookem připomínal podobnou nezávislárnu Found. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama