Reklama

Reklama

Récompence

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
Švédsko, 2010, 27 min

Režie:

Ronny Carlsson

Hrají:

Ronny Carlsson

Recenze (4)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní surreal záležitost z temných severských lesů. Temná a zahloubaná, lehce bizarní, s důrazem na vyšperkovanou vizuální stránku. Inspirace Begotten je zde znát. Není to nic novátorského, ale pro fans zmíněného snímku, podobných experimentálně-obskurních záležitostí a samozřejmě nadšence do nízkorozpočtových snímků je tohle zajímavý tip na kvalitně strávenou půlhodinu. 7/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle švédská experimentální bizarnost sice dokázala zaujmout mou pozornost díky svému nevšednímu pojetí, ale není to nic, co bych musel vidět dvakrát. To však nic nemění na tom, že jsem měl během sledování tohoto krátkometrážního kousku opravdu divný pocit – no připadal jsem si jako ona hlavní hrdinka – dezorientovaný a po čase mě to začalo lehce znavovat. Líbil se mi ten černobílý vizuál i hudební podtext, ale na víc jak průměr to tentokrát nevidím… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak v prvom rade. Filozoficky podaný námet u mňa nespôsobuje orgazmus ( až na čestné výnimky ). V rade druhom je formálna stránka iba akýmsi nepodareným pokusom o snovú atmosféru. A v tom treťom, je to len kalkul. Skúste čítať medzi riadkami. ()

Reklama

Reklama