Reklama

Reklama

VOD (1)

Když přijde malý chlapec Will úplně o všechno, udrží ho nad vodou fotbal. A proto se největší fanoušek klubu FC Liverpool vydá na vlastní pěst na finále ligy mistrů... Ačkoliv je Will ještě malý chlapec, za jeho krátký život ho potkalo mnoho bolesti. Umřela mu maminka, z čehož se tatínek zhroutil a nedokázal se o něj postarat. Od té doby žije Will v internátní škole. Co mu zbylo, je láska k fotbalu a výtvarný talent. Jednou se mu zdálo, že jeho oblíbený tým FC Liverpool vyhraje v lize mistrů. Tehdy se ve škole nečekaně objevil Willův otec, chce se o svého syna opět starat. Tak chlapci svítá na lepší zítřky. Protože má syn rád fotbal a otec chce dohnat, co zameškal, koupí lístky na ligu mistrů. Celý svět se rázem promění, chlapec je zas se svým tatínkem a může vidět na vlastní oči, jak hraje jeho milovaný tým. Jenže radost netrvá dlouho, tatínek náhle zemře. Willovi zůstane jen bolest v srdci a lístky na zápas. Rozhodne se, že nezahodí tu jedinou radost, která mu zbyla, chce utéct ze školy a vydat se sám do Turecka na finále ligy mistrů, chce vidět svůj tým zvítězit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Velká opravdu velká pohádka, která má pro Liverpoolského fanouška zvláštní náboj. Vidět to asi jako nefotbalový fanoušek nebo alespoň jako fanoušek já nevím Chelsea, tak by se mi tento film asi moc nelíbil. Jenomže jsem Liverpoolský fanoušek a tak musím dát této pohádce plný počet. Přitažené za vlasy a to tak že opravdu hodně, ale vůbec mi to nevadí. Tvůrcům všechny palce nahoru, jen tam mohlo být na konci video s goly :D ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo na silnú drámu, správne dávkujúcu smutné momenty s vtipnými, no po tom, čo sa Will vydal na cestu, sa to akosi zvrtlo a stratilo to tú svoju silu. Niektoré postavy a situácie boli vo filme úplne zbytočné, vrátane Zukica, s jeho traumou z Bosny. Malo to pôsobiť emotívne, no na mňa to malo úplne opačný výsledok. To sa vážne zdalo scenáristom málo, že zabili chlapcovi oboch rodičov, museli nechať vybuchnúť aj nejaké dieťa? Ešte sa mohla objaviť nejaká Willova kamarátka, ktorá by dostala rakovinu... Menej je niekedy viac. Každopádne tá druhá polovica výrazne pokazila môj úvodný dojem a veľa nechýbalo, aby som z piatich klesol na tri hviezdičky. Aj vďaka rozprávkovému koncu, ktorý ma ako nefanúšika futbalu dosť otrávil a tiež kvôli takému detailu, že sa Bosniaci doma medzi sebou rozprávajú anglicky. Škoda, námet bol fajn a keby tá tŕnistá cesta do Istanbulu prebiehala ináč, mohol to byť fakt dobrý film. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nejsem fotbalový fanoušek, ale něco mě k tomuhle filmu prostě táhlo. Pro mě to nebyl jen obyčejný film o chlapci, který chtěl zažít jedno ze svých největších dobrodružství v životě. Film má v sobě úžasnou energii, kterou si drží až do konce. Jsou tam také malé momenty, které život prostě obsahuje a malý Will se stále blíž a blíž dostává ke svému cíly... Pro mě byl nejlepší záběr na muže v červeném na chůdách ve Francii, jelikož přestože, se tam jen mihnul - znamenal tam opravdu hodně. Malý Will, který podle mého názoru nemusel nic moc hrát, jelikož jsem mu jeho postavu věřila od začátku až do konce a jeho "odvážný" kamarád v maskovacím převlečení :D To byl můj favorit číslo dvě :D A závěrečná atmosféra - měla jsem husinu až do titulek :D ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Liverpoolu určitě úžasný film, kdy si mladý fanoušek number one plní sen. Jenže já liverpoolu nefandim a pravděpodobně nikdy nebudu. Takže to hodnotim jako obyčejnej snímek, kterej je moc hezky natočenej. Klučina to zahrál přesvědčivě. Akorát ta cesta Vám přijde naprosto neuvěřitelná, děj je předvídatelný a konec ohromně přehnaný. Koukatelný to ale je a určitě se pobavíte. 65% ()

wege 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom filmu je to, co následovalo po jeho konci. Finále v Istambulu je pro mě nejlepší fotbalový zápas, co jsem kdy viděl, dokonce lepší i než ČR - Nizozemí na Euru 2004. Není to proto, že v něm hrál Milan (který hrál ve finále mimochodem skvěle a kterého jsem viděl hrát třeba i první zápas v naší lize), ale pro to odhodlání a sounáležitost v podání Liverpoolu a jeho fanoušků. Podobně je na tom Will ve filmu, prostě ten zápas musí vidět a udělá pro to všechno. Přejme mu to, já svůj tým nikdy nic podobného vyhrát neuvidím, ale to nevadí, stačí mi malé věci, jednou za 20 let titul, občas vyhrát pohár, porazit Opavu v derby nebo Spartu na Letné (všechno jsem už zažil o). ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama