Reklama

Reklama

V srdci Talibanu

všechny plakáty
Česko, 2011, 20 min

Recenze (4)

kaposlav odpad!

všechny recenze uživatele

Dokumentárny film toto? Jednostranné a zaujaté bez výpovede druhej strany. Je to iba také kvákanie. Z tohoto sa nič človek nedozvie. Je to akási propaganda a snaha ukázať amíkov v dobrom svetle. V skutočnosti tam robia ohavnosti, vraždy, znásilnovanie, imperialisticke dosahovanie cielov a tu ich vykresluju ako nejakých osloboditelov. Vyzabíjali a vybombardovali tam státisíce ludí a oni to prezentuju ako nejakú humanitárnu akciu. odpad!! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Propaganda?....či nepodarený dokument, v ktorom sa navyše nedozvie divák nič nové, nič navyše, nič čo by už nevedel, alebo si nebol vedomí. ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Skvělej dokument, ukazující, že pobyt v Afghánistánu v bojový sezóně není pro spojenecký vojáky žádná sranda. Dennodenní útoky, zranění či umírající spolubojovníci, všude prach a komplikovaná hygiena. Mimochodem, nesnášim, když těžkou práci těchhle lidí, co tam bojujou za nás, naše (euroatlantické) země a náš (západní) životní styl, deklasuje kdejakej idiot, co si o tom většinou nic nepřečte, kecama o vraždění a znásilňování! (jako uživatel kaposlav) ()

Choucas 

všechny recenze uživatele

Perfektní dokument o lidech, kterým většina lidí řiká vrazi a žoldáci, perfektně zachycující každodení dřinu amerických vojáků. Nejde to politicky do hloubky a ani se o to nesnaží - což je dobře. Výborná záležitost pro lidi co se zajímají o tuhle problematiku.Vysoce si vážím práce vojáků z ISAF, obzvláště pak českého kontingentu, takže děkuji za výborný snímek. Jen právě proto trochu zamrzí, že se točilo s američany a ne naším kontingentem. Ale o tom třeba příští, delší snímek. ()

Reklama

Reklama