Reklama

Reklama

Hotaru no Hikari

  • Japonsko Eiga Hotaru no Hikari (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dva roky po skončení druhé série se vrací Amemiya Hotaru. Její manžel Takano Seiichi by strašně rád odjel na líbánky do Říma, ale Hotaru se moc nechce a raději by zůstala doma a povalovala se na verandě. Její názor se ale změní, když se od přátel dozví, že to byl vždycky Seiichiho sen podívat se do Říma jako ve filmu "Prázdniny v Římě". Jejich výlet ale nakonec nebude úplně to, co si ani jeden z nich představoval. (Moiraine)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Kouzlo seriálu je sice nenávratně pryč, ale nakonec docela příjemné zakončení série. Krásné záběry Říma, jednou za čas vtipný moment (mohlo jich teda být víc, to zas jo) a Haruka pořád (se) válí. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako obě série seriálu. V první půlce to byla celkem sranda, jenom kdyby tam pak neřešili vážné věci, to to trochu srazilo. Jako komedie je to dobré, ale mohlo to být lepší. Jako romantický film to mírně zklamalo. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Byly tam asi dva tři momenty, kdy jsem se opravdu od srdce zasmála, ale jinak to byla obyčejná romantická komedie se střevem v hlavní roli. Ahomija nezklamala. Pěkné prosté ukončení. Jen už to prostě nebylo přesně ono. Ale kdo se koukne, neprohloupne. Lepší 3*. Lze zhlédnout i bez znalosti seriálu. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tak trochu z nostalgie po prvních dvou sériích seriálu dávám za 3*, ale celkově mě film spíš zklamal. Pár vtipných okamžiků se sice najde, ale celkově je snímek příliš střelený bez očekávaného efektu. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bylo hezké po delší době vidět dvojku Hotaru a šéfíka, ale dějově je film docela slabý. První série seriálu byla nejlepší, dvojka taky ještě ušla, ale tenhle koncový film je spíš zbytečný. Navíc mě mrzelo, že až do konce mezi Hotaru a šéfem nefunguje ta chemie, i když základ jejich vztahu je prostě takový. Upřímně bych teda chtěla vidět chlapa, který by ve vztahu dělal až takové ústupky jako dělá šéf Hotaru... No, nevadí. Minimálně to ale chtělo silnější příběh, a něco, co by se týkalo vysloveně hlavního páru, ne postavy, která je úplně nová a doteď v ději vůbec nefigurovala. I když na druhou stranu jsem byla ráda za Tegošiho Júju v nové vedlejší roli - spíš ale pro vizuální rozptýlení. Výsledek: Průměr, u kterého jsem se sice nenudila, ale do dobrého filmového zážitku měl taky daleko. ~(3,0)~ ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama