Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola ani vysněná kariéra herečky se mladé studentce zatím nedaří. Nový a prostorný byt se zdá jako dobrý nápad. Dům má ale svá tajemství a dívka se jednoho dne probudí v neznámém sklepě, připoutaná k posteli. (Margay)

Recenze (14)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělý thriller! ! Tohle je něco pro mě ! Claustrofobia je byť "malý" tak velmi sympatický, moderní, adrenalinově zběsilý thriller, který se řítí dopředu jako vlak s rychlostí 100 km/hod. Napětí s filmu srší v plném proudu, divák si nemůže pomalu ani vydechnout, protože zde se neustále něco děje ! Stačí překousnout nelogické chování hlavní hrdinky a budete se bavit bravůrně. 80% ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Z nizozemské produkce jsem toho zatím mnoho neviděl, ale nejen proto u mě tento thriller zatím vede hitparádu nizozemských filmů. Není to samozřejmě nic přelomového, ale solidně šlape, občas u něj zamrazí a děj se nevleče hlemýždím tempem, takže to pěkně odsýpá. Zápletka má jistou originalitu, byť je to jen další variace na téma šílenec a jeho sklep, ale přesto to tvůrci vymysleli chytře a má smysl se na to koukat. Takovýchto thrillerů se dá točit spousta a určitě se dají točit o něco lépe, zároveň však také o mnoho a mnoho hůře, takže já jsem spokojen. Snad bych si jen lehce povzdechl nad drobnými nelogičnostmi ve scénáři, ale na druhou stranu kdyby hlavní hrdina v tomto typu filmu při první příležitosti záporáka nejen srazil k zemi, ale neutíkal by a dorazil by ho, dokud se nemůže bránit, tak o čem by to pak bylo... Hlavně pak doma přeměnu sklepa na byt pro pěknou dvacítku sami nezkoušejte a ve sklepě ubytovávejte výhradně brambory. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Konečně hrdinka, které se bez výhrad fandit a jejíž jekot neleze na nervy. Oproti ní padouch na nervy leze, ale takovým tím správným způsobem a nakonec člověk i chápe, proč to všechno dělá. I přesto, že se odehrává vesměs ve sklepě či v bytě nad ním, má film hodně solidní tempo, takže se v něm ztratí i těch pár zakopnutí, která podobně laděným thrillerům/hororům patří. Za mě velká spokojenost. 80% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vydarený thriller na tému únos, v ktorom jeden retard unesie mladú študentku, pripúta ju k posteli kdesi v pivnici, a popritom zabije každého, kto mu príde do cesty. Nakrútené je to kvalitne, herci sú sympatickí, no hlavný záporák sa tradične chová ako trubiroh (nie a nie, aby si tú holku dokázal udržať "na reťazi"). Hlavne že má film celkom svieže tempo a neustále sa v ňom niečo deje, takže ubehol dosť rýchlo. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se moc nepovedlo,snad jen posledních 15-20 minut snese přísnější měřítko,ale né zase moc veliké.Celkem nudný Thriller z produkce Holandska,kde žádný herec nepodal super výkon,no on to nebyl snad ani výkon.Ale stupidní výkon podal detektiv,to byl snad výherce nějaké soutěže na ulici a měl to jako výhru,zahrát si ve filmu,jinak to nemůžu popsat.Jedním slovem nudné... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama