Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se konec tisíciletí a to je doby, která silně působí nejen na lidi, ale také na mimozemské "přistěhovalce" lebkouny. Někteří se ohlížejí za svým životem a hledají správný směr do dalších let, jiní hledají duchovní osvícení. Obou těchto snah lze snadno zneužít a někteří se to bezohledně pokouší. S tím souvisí také zločin, ke kterému došlo v Los Angeles. Ze svatyně lebkounů někdo ukradl posvátný Portál (o jeho nalezení pojednávala 13. epizoda, nazvaná Generation to Generation, první řady TV seriálu, který sérii televizních filmů předcházel). Případ který je nejen závažný, ale také velmi choulostivý, dostanou na starost právě detektivové Matthew Sykes a lebkoun George Francisco. Je pochopitelně jen otázkou času, než vyjde najevo, kdo že zmocnil Portálu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Asi to nejtrapnější, co Lebkouni vyprodukovali. Za zmínku stojí pouze asi pěti minutová část na konci, která nesla náznaky napětí a zajímavosti. Zbytek nechutné náboženské kreace a oslava hlouposti. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tisíciletí je podle mě společně s DĚDICTVÍ UDARY tím nejslabším lebkounským filmem. Přišlo mi to jako nějaká protáhlá slabá epizoda seriálu a ne jako film, protože kvality filmu to rozhodně nemá. Je to naprosto nezajímavá zoufalost, která se točí kolem nějakého náboženského rituálu Portálu. Kdo jím projde, spatří svět, jako by právě požil LSD... [137. hodnocení, 2. komentář, 43%] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama