Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

gulista odpad!

všechny recenze uživatele

Farrellyovci sa od svojho prvého filmu príliš neposunuli. Neustále mlátenie hlavnej trojice so špeciálnymi zvukovými efektami mi až tak nevadilo. Pár vtipných scén by sa našlo, tie bohužiaľ ale niekoľkonásobne prevyšujú nevydarené, nútené až dementné scény. Chválim aspoň, že sa to dalo dopozerať. 10% ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

three stooges patria v amerike medzi klasikov grotesky (kde sa na obrazovkach objavovali od 1938 az do neskorych 50. rokov a jeden z najvacsich fanusikov je i SAM RAIMI, ktory sa tento styl humoru snazi vzdy prepasovat do svojich filmov co je najviac viditelne v serii EVIL DEAD, hlavne v druhej a tretej casti) a farrellyovci sa rozhodli vzdat im poctu a tak trochu i updatovat ich styl humoru svojim vkusom, co je vsak chyba lebo grotesky podla mna na velkom platne tak dobre nefunguju (preto je film strategicky rozdeleny do troch casti) a tiez tomu nepomaha ani vystavena rezia od reziserskeho dua, ktore od genialnej prvotiny klesa stale nizsie a nizsie a ja len cakam kedy budu odsudeni pre direct to dvd karieru... hlavna trojica je vybrana celkom dobre (ale ma daleko k zamyslanemu povodnemu triu pozostavajucemu z jima carreyho, seana penna a benicia del tora), niektore vtipy maju i dobry timing, ale vacsinou ide o farrellyovsky standard (ktory bud milujete alebo nenavidite). na odpad by som to nevidel ale peter a bobby budu musiet nabuduce prist s niecim lepsim a hlavne vtipnejsim... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Ustřelená hovadina dávající hold filmům 60. a 70. let. Na plnou palbu je to asi tolik jako na odpad. Ačkoliv mi zdejší hodnocení přijde přehnaně nízké. Nám se ženou se ten film totiž líbil, nemám v plánu ho mazat, ale zato ho budu chtít vidět znovu a jistě ho i doporučím... Kromě několika zakolísání v přepáleném tempu mu totiž nemám co vyčíst. Kdo čekal miliardu CGI, lacinej příběh o buznách nebo podobnou sračku, asi musel dát odpad. Ale já se za čůráka nepovažuju a i když by byly možná adekvátnější tři, dávám 4* ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)
  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)

Reklama

Reklama