Reklama

Reklama

Pravda o zombie

(TV film)
  • USA Zombies: The Truth (více)
USA, 2010, 41 min

Režie:

Mike Wafer

Hrají:

Max Brooks
(další profese)

Obsahy(1)

Aké by to bolo, keby ľudstvo naozaj čelilo zombie apokalypse? Dokument National Geographic sa snaží práve na tento sci-fi scenár nájsť odpoveď. Divákov zavedie k voodoo šamanom na Haiti, špecialistom na hypnózu či odborníkom na vírusy. Je premena mŕtvych na zombie možná aj v skutočnom svete, alebo ide iba o výmysel Hollywoodu? (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Základní myšlenkou tohoto dokumentu je, jestli můžou existovat filmové zombii, které vídáme v takových snímcích jako je "28 dní poté" či "Walking dead". Zároveň si řekneme něco o Africké náboženství Voodoo, které v tomto tématu má rozhodně co říci. .. A na vše se podíváme ze strany vědců, nadšenců či lidí zabývající se právě vúdú + nakousneme zajímavé fakta ohledně hypnózy. .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dokument Truth Behind Zombies zaobírající se zombie apokalypsou, kterou mohl divák vidět v řadě Hollywoodských filmech, ale i lidskou historií (převážně globálními nákazami a jejich smrtelných virů) a kulty jako je například Woodoo kult a jeho obřady Zombifikace, hypnózy apod:. Od teorie a spekulací, po taktiku přežití v post-apo zombie světě a možnosti fungování a zastavení šíření nákazy obdobného typu, jak z řad fanoušků tohoto post-apo žánru tak i z řad vědeckých pracovníků, kteří se snaží objasnit některé jevy vzniku Zombie nákazy a nebo jemu nejvíce podobným virům atd:. . ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama