Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Podle mě tenhle díl dosahuje kvalit jedničky, dost možná je i o chlup lepší. Robocop si evidentně zašel mezi druhým a třetím pokračováním do kina, zhlédl Terminátora a poučil se, jak bejt pořádnej kůl. Takže nám předvádí kousky dříve nevídané. hlášky dříve neslýchané, a lítostivé vzpomínky omezil, takže mu rozhodně nebrání v rozstřílení někoho na maděru. Tím nechci říct, že by film byl bez chybičky, to rozhodně né. Třeba hned úvodní scéna chytí za srdce tak maximálně ze sentimentálních důvodů, páč si člověk vzpomene, jak hrál v mateřské školce kominíčka a jeho výkon byl rozhodně uvěřitelnější než ten rej herců, co si ve filmu hrál na vojáky a bezdomovce. Na druhou stranu, kdo rozhodně neměl chybu, byli ti pankáčští exempláři, před těmi by prchal v hrůze i Johnny Rotten zamlada, teď zastara by z nich dostal rovnou infarkt, což by byla škoda, když na rok 2017 ohlásil duet s Karlem Gottem. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trojka má lepší příběh než dvojka, je zde více akce. Nemá to an jedničku, ale zase furt lepší jak dvojka o něco. Konečně se v tomhle filmu vrátil hudební skladatel z jedničky Basil Poledouris, jehož hudba je skvělá. V trojce je vidět větší béčkovitost než v jedničce. Ale to nevadí, film má rychlý spád a nenudí. Celkově hodnotím film na 80% = **** ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Začalo to skvělou jedničkou,pokračovalo průměrnou dvojkou a skončilo povedenou trojkou. Efekty jsou stále kvalitní(scéna s létajícím Robocopem),akční okamžiky taktéž(jen toho násilí tu není tolik). Zklamala mě smrt Lewisové,jejíž laskavý charakter od poloviny filmu nahradila neméně sympatická doktorka Mary. Dobrých postav je tu dost,akce taktéž(ta je navíc doplněna legendární hudbou,jenz nás doprovází už od prvního dílu) a celkově je to na vysoké úrovni... Přítomnost RoboNinjů taktéž v pořádku,jen jejich souboje mohly být propracovanější. První díl to sice nepřekoná,ale je to povedenější než dvojka a remake jedničky... 70% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jen protože to bylo do série a proto, abych se ujistil, že Robocop jakého znám je mrtev. To proč jsem film Robocop milovat tady celkem solidně zadupali do země. Horší to být nemohlo (oprava... mohlo... stačilo vidět jeden díl seriálu Robocop: Temná spravedlnost. Pokud tedy u Robocopa 3 trpíte, pusťte si jakýkoliv díl seriálu a hned to budete vidět s třetím pokračováním o mnohem lépe... ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

"Ste zatčeni, máte právo držet hubu!" a mnoho iných... Inak ten film je po všetkých stránkach strašný! Až tak strašný, že si dovolí skončiť lietajúcim robocopom... Až tak strašný až je človeku zo samej ľútosti (sprevádzanej návalmi bučiaceho smiechu) proste sympatický! :) Niekedy sa točia komédie... Ba dokonca paródie! zjavne bez toho, aby sa o tom vedelo. Asi až teraz plne chápem významu "GP". :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Natáčelo se od 4. února do 17. května 1991 v Atlantě. Většina budov viděných ve filmu byla odsouzena k demolici, aby uvolnily místo pro stavby určené k Letním olympijských hrám v roce 1996. (HellFire)
  • Hra od společnosti Ocean (která často převáděla filmy do počítačové podoby) vyšla podle termínu, kdy měl film původně vyjít. Takže hra vyšla dřív než film. Příběh byl ovšem ve hře kompletní, takže kdo si jí zahrál, věděl jak film dopadne. Zatímco hry podle předchozích dílů byly klasické plošinovky, pro „Robocopa 3“ firma Ocean použila svůj vlastní engin, ve kterém vytvořila několik simulátorů a jenž využíval vektorové grafiky. Takže hra byla kompletně ve 3D, což některé části dělalo opravdu těžké. (grovik.net)
  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)

Reklama

Reklama