Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura sa vydala za bohatého muža a žije spokojný život ako milujúca manželka a matka. Keď však raz neodolá pokušeniu vyskúšať kokaín, jej život sa začne rozpadať. Klame a podvádza, aby pokryla náklady na svoju závislosť, nikto z rodiny si však nevšimne, že niečo nie je v poriadku, až kým nespôsobí autonehodu, po ktorej skončí aj so svojimi deťmi v nemocnici... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Solidní vlaštovka mezi filmy na téma drogy versus rodina, zajímavě pojatá co do směru vidění problému, dobře zahraná. Celkově po evropsky podaná příjemná změna pohledu na věc a vůbec trochu jiná filmařina, která rozhodně nezklamala. Jak se dá lehce odsoudit narkomany, tak se těžce chápe důvody, proč někdo začne brát drogy, respektive je zkoušet, aniž by tušil, do jaké katastrofy se časem zřítí. Laura na tuto otázku odpověděla, jak jsem čekala: "Neviem, prečo som začala brať drogy." To většinou neví nikdo a pak už je pozdě litovat a často je pozdě na všecko. Smutné, ale dneska hodně aktuální téma, které by se nemělo jednoduše odsuzovat a zavrhovat. Šanci má právo dostat každý. ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Taliani nie sú zrovna najväčší machri v točení filmov, ale tunajší herecký výkon celkom ušiel. Až na scénku, kde hlavný hrdina akože zbil drogového dílera - bolo to skôr smiešne, než dramatické. Ďalej mi dosť prekážala vyplastikovaná huba hlavnej hrdinky, s ponechaným otvorom na cigaretu. Ale, v konečnom dôsledku, ak neberieme do úvahy zhumpľované herecké kreatúry, dal sa film celkom pozerať. ()

Reklama

Tipko

všechny recenze uživatele

Inšpiratívny aktuálny film o boji s narkomániou jednej ženy - matky a o záchrane jej aj jej vlastnej rodiny. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama