Reklama

Reklama

Zombinladen : The Axis of Evil Dead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Francie, 2011, 4 min

Režie:

Clément Deneux

Scénář:

Clément Deneux

Hudba:

Benoit Rault

Hrají:

Carole Brana

Obsahy(1)

Mladý pár nalezne při potápění v Pacifiku tělo neznámého muže. Při bližším ohledání muž ožije a pokouše několik lidí. Zjistí se, že to je sám Bin Ladin, který se vrátil jako nemrtvý. Z lidí, které pokouše, se stávají stejní nemrtví jako on. Najednou se z této záležitosti stává národní problém. (TheTrox)

Recenze (30)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...trápny humor potopil aj tých pár vydarených nápadov. Od francúzov som nečakala taký " zombie guláš" . To odchytávanie tém , scenárov , spracovaní a celkového trendu , niekedy snímku len priťaží...áno, bin nevy-Laden-ý Laden bol zhmotnený " skrat " a vitamíny mal v turbane , ale nechať ho znásilniť na jeho bradatom egu a napichnúť sa pre potešenie publika do slabnúcej témy , hoc aj na pár sekundovú trapárnu z krajiny , kde sa krevety zalievajú šampanským a v noci svieti parádna veža - TO NIE. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý pár nachádza na dne oceánu priviazanú postavu. Následne zistia, že z hlbín vytiahli osobu, ktorá už nikdy nemala spatriť svetlo sveta - nie je ním nikto iný, než jeden z najväčších "teroristov" sveta - zombie verzia Usama Bin Ladin. Vtipné, originálne s pár slušnými scénami. Priemer. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +triky, masky, krev, atmoféra -hádám že to asi nikdo nezfilmuje/// :DDD No musím se smát. Nic jiného ani nezbývá a opovrhovat filmaři rozhodně nebudu. Zvlášť když jako fiktivní trailer to funguje výborně./// Celkem 67%/// ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený fake trailer, který mě nemálo rozesmál a potěšil svou originalitou. Zaručeně to neni žádná sračka, naopak bych řekl, že je to klip povedenější než většina dnešních zombie hororů. Na dlouhý film by to bylo přespříliš nevkusně ujeté (teda ta závěrečná scéna s koťátkem byla docela krutá), ale na čtyřminutový trailer je to výborná zábava. Potěšilo a pobavilo, jen tak dál. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Muhehe.....sice sem lehce v šoku,že můj stejně úchylnej bráška to nevidí stejně,ale co.Já v tom vidim geniální nápad a celý trailer mě fakt bavil,zase sem si dokázal představit luxusní krvavý Bé celovečerák a takový účel by měl mít každý fiktivní trailer....dodat chuť na celovečerní verzí a Zombie Laden by mě fakt bavil....zase jen škoda toho konce,nemám rád tenhle styl humoru,takže mixer a kotě berou tomuhle zatraceně vtipnému traileru právo na 5* ;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Toto krátké video určitě dokáže pobavit svým nekompromisním pojetím, kde si vezmou tvůrci na paškál hned několik známých „jmen -viz Bin Ladin, Sarkozy“. Zběsilý střih navíc dodává potřebné kouzlo, krvavé scény a samotné zombie jsou na slušné úrovni a přestože moc nevystraší, tak určitě dokáží zaujmout. „kotě a mixér= ďábelská kombinace“. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Zombinladen je krvavý a zároveň vtipný kraťas, ktorý má nesmierne dynamické tempo a na malom priestore dokáže nielen vytvoriť hrôzostrašnú atmosféru, ale aj dobre pobaviť a vysloviť ironický názor na americkú zahraničnú politiku. Takisto ide o paródiu amerických trhákov. Známy terorista vynárajúci sa ako zombi z Indického oceána, terorizovaný turistami... V jednej chvíli som nevedel či sa mám smiať alebo báť sa, ale potom som si uvedomil, že je to čistá fantázia. Ako filmári ani ja neverím, že pozostatky vodcu Al-Quajdy sú pochované na dne mora. Zombinladen je vcelku profesionálne natočený, zrejme to nebola lacná záležitosť. Žeby ho hradil nejaký tajný mecenáš? ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Mega dokonalá fake trailer grindhouse prdel. Večšinou mi ten "humor" pride fakt trapný, ale toto je až tak debilné, že to je neuveriteľne vtipné-jo hlavne ten záver.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle fiktivní trailer - a já doufá, že fiktivním skutečně zůstane - se povedlo udělat si srandu z teroristů i z honby za nimi, ale navíc jsou do toho ještě přidány skvělé vizuální efekty. Ano, je to digitální, ale tedy to prostě díky střihu vypadá celkem dobře. Navíc je to pěkně ujeté, což tomu sedí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jeden ďalší skvelý výkrik z krátkej éry Grindhouse fake trailerov (myslím rok 2007/2008), ktoré si našli nekonečné zástupy fandov, dokonca i vo Francúzsku. Vtipný nápad v priebehu štyroch minút dostal skutočné apokalyptické rozmery ukončené jedným z najhumusnejších záberov, aký môžete vo fan fake trailery vidieť. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Pokud Bin Ládin vůbec kdy existoval a jestliže ano, byl-li vůbec zabit (tohle téma přenechávám s radostí fanouškům konspiračních teorií), musí se obracet v hrobě :). A zatímco tak činí, já se směju jak idiot, protože tohle je přesně ten druh srandy, který můžu :). ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Co to kurva??? xDDDD Větší chujovinu jsem neviděl xD Už jenom ten nápad! Ale skvěle jsem se u toho pobavil xD Hlavně ten děda v plavkách byl boží xD A ta kočka na konci? Trochu nechut ale vystihuje to Usamu xD Určitě měl rád koťátka. ()

Reklama

Reklama