Reklama

Reklama

Deadman Wonderland: Akai Knife cukai

  • Japonsko デッドマン・ワンダーランド 赤いナイフ使い (více)

Obsahy(1)

Prequel k anime seriálu Deadman Wonderland (2011). Príbeh je zameraný na Senjiho Kiyomasu, na jeho minulosť a dôvody, prečo sa dostal do väzenia. (Ragefyre)

Recenze (5)

Larky 

všechny recenze uživatele

1.sezóna seriálu má otevřený konec. Tento fakt OVA (bohužel) ignoruje a věnuje se minulosti jedné z vedlejších postav a sice Senjimu Kiyomasovi (jo, je to ten co v seriálu přijde po prohraném fightu proti Igarashi Gantovi o oko). Konkrétně se jedná o období chvíli před jeho nástupem do vězení. Nutno podotknout, že bychom se bez téhle pětadvacetiminutovky v pohodě obešly, nijak zvlášť totiž neosvětluje pozdější události ve Wonderlandu ani v samotném Senjiho životě, na druhou stranu, vzhledem k tomu, že druhá sezóna seriálu je daleko, berme zavděk i tímhletím. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Alebo, keby nám Deadman zostal v koľajach tých nekonečných sérií, toto by bol ten diel, kedy všetci čakáme čo bude ďalej a ono nejaký ten flashback. A ešte k tomu predvídateľný a ničím originálny (a to to má byť OVA). Škoda, škoda. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně zajímavé pozadí jedné postavy, ale respektive informacemi zrovna nepřetéká (přesně jako v hlavní části). Hodně důležité otázky tu prostě nejsou zodpovězeny - Jak získal tu sílu konkrétně? Proč nikomu z jeho kolegů nebylo divný, že má ty krvavý čepele? Jak se dostal do vězení? Kdo byl ten další záporák? Jaký je vůbec pozadí toho zničeného Tokia? Nemusím ani řikat, že je to takové rychle odbyté. ()

sovel 

všechny recenze uživatele

Nevím kdo co čeká od OVA nebo ve zdejším případě ODA(defakto to samé :-D )?? Toto je celkem dobré rozšíření reálií z původního anime, kdo čeká uzavření konce je naivní blázen. V 25 min. se to určitě nestatne, tedy zbývá jen nějakej ten prequel jako zde nebo dějová odbočka či pohled na děj, který v anime nebyl ukázán. Zde tedy u ,,vrány,, je zajímavé spatřit, že i on jednou byl citlivý člověk. ()

Reklama

Reklama